Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Χαστούκι από Κομισιόν στη χοντροπετσιά του χαρατσοθέτη -Τι θα κάνουν τώρα τα Δικαστήρια;

Ηθελα να ξέρω αν ο κ. Βενιζέλος μετά από τα τελευταία εγκληματικά κατορθωματά του έχει φιλοδοξίες στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ αλλά και της πολιτικής γενικά.
Ακόμη κι ο επίτροπος της ΕΕ στην ενέργεια Εντιγγερ κατάλαβε ότι  δεν ειναι δυνατόν να τιμωρείς κάποιον με διακοπή του ηλ.ρευματος, επειδή δεν έχει να πληρώσει εδώ και τώρα έναν υπέρογκο "έκτακτο" φόρο που σκέφτηκε ξαφνικά κάποιος άρρωστος. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο φόρος προστίθεται σε μια τεράστια λίστα "μεταρυθμίσεων" και συνοδευεται από περικοπές μισθών, απολύσεις, αυξήσεις στις τιμές πετρελαίου, βενζίνης κλπ.
Οταν όμως είσαι Βενιζέλος, χοντρόπετσος και με εισόδημα 3εκατομυρίων πως γίνεται να καταλαβαίνεις; Μην είμαστε και παράλογοι.
Το ωραιο ήταν που το δελτίο του MEGA έδειχνε ξανα και ξανα το συγκινητικό εκείνο με το "υποκλινόμαστε στη γυναίκα με τα 16 παιδιά". Μονο που δεν δάκρυσε ο κατά τα άλλα "Ευάγγελος".
Να δούμε όμως πως θα φερθούν τωρα μετα το χαστούκι στο χαράτσι από την κομισιόν τα ελληνικά δικαστήρια. Πρωτα με τους συλληφθέντες της κατάληψης της ΔΕΗ και των μελών του "Δεν πληρωνω" και κατόπιν με την εκδίκαση στο συμβούλιο επικρατείας την Παρασκευή.
Εφ οσον η Ελλάδα ειναι υποχρεωμένη να συμορφωνεται στις οδηγίες της κομισιόν οι άνθρωποι αυτοί απλά υπεράσπισαν ένα δικαίωμα αυτονόητο που τους το αναγνωρίζει κι ο ίδιος ο επίτροπος.
Εκτός κι αν πρεπει να συμορφωνομαστε μονο στο ρομποτάκι Ο.Ρεν και οχι σε άλλους επιτρόπυς που μπορεί να τους ξεφύγει καμια καλή κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου