Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τελευταία σοβιετικα κράτη και άλλες ...μαλθακίες

Με νέο βλακωδες άρθρο επανέρχεται ο πιστός υπάλληλος του συστήματος Κ.Στούπας στο capital.gr για να μας θυμίσει τα περί "τελευταίου σοβιετικού κράτους" που καταρρέει...
Επειδη βαριέμαι και δεν έχει και νόημα να αναλύουμε μια τόσο βλακώδη και ολοφάνερης προέλευσης και στοχευσης θεωρία θα πώ μόνο αυτό.
 Στην Ελλάδα εξακολουθούμε και ποτέ δεν σταματήσαμε να είμαστε σε καθεστώς καπιταλιστικής ιδιοκτησίας. Αν ονομάζουμε "σοβιετικό κράτος" την Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, τότε ακόμη και η Αμερική, η Γερμανία ή η Σουηδία(ειδικά της ίδιας εποχής) ήταν πολύ πιο "σοβιετικά κράτη" από το δικό μας. Επομενως ας κόψουν τις εντυπωσιακές εξυπνάδες τύπου ΚΛΙΚ του '80 για να μπερδέψουν μυαλά απληροφόρητων. Τα ψέματα εχουν πολύ κοντά πόδια τελευταία... αν δεν το έχουν καταλάβει.
Επίσης τα πραγματικά σοβιετικά κρατη δεν θα τα γλυτώσουν ό,τι και να κάνουν. Ο Καπιταλισμός πεθαίνει. Απλά ακόμη κρύβεται το ότι ο βασιλιάς είναι ήδη κλινικά νεκρός.

Το βασίλειο εντός ολίγου θα γίνει στάχτη και η μόνη προοπτική για τους ανθρώπους είναι ο σοσιαλισμός. Τα κτήνη βέβαια το σκέφτονται...


Δεν φαντάζομαι βέβαια ότι θα επιλεγεί απο τους λαούς η βαρβαρότητα. Κανείς δεν αυτοκτονει όταν τα πράγματα γίνουν ολοφάνερα.

Σοβιετικό κράτος λοιπόν σημαίνει κράτος των αντιπροσώπων του λαού και των εργαζόμενων, όπου φυσικά και η ιδιοκτησία βρίσκεται στα χέρια τους. Δηλαδή λαική εξουσία.

Με λίγα λόγια, για να επανέλθουμε στον εξυπνάκια Στούπα, δεν υπάρχει σοβιετικό κράτος με καπιταλιστική ιδιοκτησία ηλίθιε....
Στούπα έ Στούπα....

1 σχόλιο:

  1. Ο Θερσιτης του ειχε δωσει το παρατσουκλη Μαλαστουπας
    ετσι το αναφερω for later use.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή