Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ανθρωποι στη θάλασσα...''Το θρήσκευμα, η φυλή, η γλώσσα δεν δύνανται να θεωρηθούν ως βέβαιαι ενδείξεις εθνικότητας. Ο μοναδικός αλάνθαστος παράγων είναι η εσκεμμένη θέλησις των ατόμων, όπως καθορίσουν την τύχη των και αποφασίσουν εις ποίαν εθνικήν οικογένεια επιθυμούν να ανήκουν'' Ελ. Βενιζέλος

Ξεχασμένα λόγια που τώρα πια και σε καιρό κρίσης δεν "εξυπηρετούν" και πιο πολύ δεν πουλάνε στην αγορά του λαϊκισμού και της απανθρωπιάς.
Και μόλις 2 μέρες πριν, όταν άλλη μια βάρκα βούλιαξε, κι η παγωμένη θάλασσα κατάπιε άλλα 8 κορμιά απελπισμένων σκούρων μεν, ανθρώπων δε, ίσως κάποια δελτία να αφιέρωσαν 30-40 δευτερόλεπτα από τον "πολύτιμο" τηλεοπτικό τους χρόνο. Οι περισσότεροι ούτε καν αυτό.
Αυτή τη φορά ήταν μάλλον Παλαιστίνιοι, ίσως από αυτούς που κρατούν φυλακισμένους οι Ισραηλινοί στην αποκλεισμένη λωρίδα της Γάζας.Ανάμεσά τους ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Υ.Γ.Η ΝΕΤ πάντως είχε ρεπορτάζ έστω 2 λεπτών.

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή