Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Της αρκούδας


Μου το έστειλαν στο μέιλ μου και το δημοσιεύω

Το είδαμε κι αυτό! Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή» περίπου να ...πανηγυρίζει (!) χτες για την επίθεση που δέχτηκαν από μια αρκούδα τρεις Αλβανοί μετανάστες στη Φλώρινα, στην προσπάθεια να περάσουν τα σύνορα!

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας, υπερήφανοι προφανώς επειδή στην ελληνική μεθόριο κυκλοφορούν αρκούδες με γνήσιο, με ατόφιο και με καθάριο ...ελληνικό αίμα (!), αρκούδες με τόσο ακμαίο εθνικό φρόνημα, που άμα χρειαστεί κατασπαράσσουν μετανάστες (ο ένας από αυτούς υπέστη σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το σώμα), έφτασαν στο σημείο να δηλώνουν στην πρώτη τους σελίδα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι «Αρκούδα... συνέλαβε 3 Αλβανούς λαθρομετανάστες στις Πρέσπες», ότι «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ» (σ.σ.: οι αρκούδες, δηλαδή) για να «συλλαμβάνουν» τους μετανάστες!

Ως στήλη και ως άνθρωποι, πραγματικά, μένουμε εμβρόντητοι από το μέγεθος της ζωώδους συμπεριφοράς που είναι ικανά να επιδείξουν ορισμένα «ζώα».

ΥΓ: Προς άρση παρεξηγήσεων, η πληροφορία ότι η εν λόγω αρκούδα αναμένεται να δεχτεί πρόταση από τον Καρατζαφέρη για να κατέλθει υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στις επόμενες εκλογές ελέγχεται ως ανακριβής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου