Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ψηφίζουμε ΕΕ δαγκωτό - Ψηφίζουμε Σόιμπλε:"Όποιος πληρώνει, πρέπει και να αποφασίζει".

 Δηλώσεις έκανε ο συμπαθέστατος σ.Σόιμπλε για την Ελλάδα δείχνοντας την κατανόηση και τη συμπάθεια της ΕΕ. Με τις δηλώσεις αυτές ο σ.Σόιμπλε έκλεισε τα στόματα όσων λένε οτι η ΕΕ στρέφεται κατά της Δημοκρατίας. Ειναι φανερό μετά και από αυτό οτι "η ΕΕ επιστρέφει στο ρόλο της που είναι η ευημερία των λαών".  Πάνω απ'όλα στην ΕΕ αυτό που έχει σημασία είναι η βούληση των λαών. Η για να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια τα λόγια του Σόιμπλε "Όποιος πληρώνει, πρέπει και να αποφασίζει."

«Οι Έλληνες είναι πραγματικά ελεύθεροι να επιλέξουν ό,τι θέλουν. Στην πραγματική κατάσταση της χώρας, η οποία -λόγω δεκαετιών αποτυχημένης οικονομίας- βρίσκεται σε επώδυνη κρίση, το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα χρειαστεί να ληφθούν σκληρά μέτρα»

 «Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους στον δρόμο, αλλά δεν μπορώ να τους γλιτώσω».


 «Χωρίς κοινή δημοσιονομική πολιτική, δεν μπορούμε να έχουμε κοινοτικοποίηση των ευθυνών. Διαφορετικά, μια χώρα θα δημιουργούσε χρέη σε βάρος των άλλων. Αυτό δεν γίνεται. Όποιος πληρώνει, πρέπει και να αποφασίζει. Ακόμη και οι συμπατριώτες μου οι Σουηβοί (σ.σ. περιοχή στη νότιο Γερμανία που οι κάτοικοί τους φημίζονται για την τσιγκουνιά τους) είναι τσιγκούνηδες μόνο με δικά τους χρήματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου