Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Oλοι στην Πλ.Κλαυθμώνος στις 6μμ με το ΠΑΜΕ

,
ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΣε συγκέντρωση και πορεία καλούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ αύριο 28 Απρίλη στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση προωθεί νέες μαζικές απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων, αλλά και μια σειρά μέτρα που τσακίζουν το λαό και ωφελούν τα μονοπώλια

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνει και ηΕκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ,καταγγέλλοντας το νέο πολυνομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση μεγαλώνει τα αδιέξοδα του λαού και προσφέρει απλόχερη στήριξη στο μεγάλο κεφάλαιο που αναζητά διέξοδο από την κρίση.

Στην κινητοποίηση καλούν οιδυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιοαπαιτώντας «να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο της σφαγής των Δημοσίων Υπαλλήλων. Καμιά απόλυση - καμιά διαθεσιμότητα - μόνιμη δουλειά για όλους». Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο αντιδρούν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο των απολύσεων, στο φόντο μάλιστα και της προσωρινής απόσυρσης της αντεργατικής διάταξης που θα επανέρθει αμέσως μετά το Πάσχα, για τις απολύσεις εργαζομένων με συμβάσεις στο Δημόσιο που παραμένουν στην εργασία με προσωρινή διαταγή. Χτες, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι που παραμένουν στη δουλειά τους με ασφαλιστικά μέτρα κυρίως, έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Οι εργαζόμενοι πορεύτηκαν μέχρι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Να σημειωθεί ότι συγκέντρωση έγινε και στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της ΔΑΣ.

(ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου