Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Φασιστικό παρακράτος... στην υπηρεσία του κράτους

Τι σχέση μπορεί να έχει η ΝΔ και η κυβέρνηση με τη συμμορία της Χ.Α.; 
Καμία... φυσικά, θα πει εκτός από την ίδια την κυβέρνηση κι ένα τεράστιο ποσοστό "απλών" ανθρώπων, από αυτούς που αποφεύγουν την αλήθεια με μανία φόβου.
Δεν πα να λένε όλα ότι το κράτος, η εξουσία δηλαδή,  πάντα καθοδηγεί και προστατεύει τους ανθρώπους του, τους ...προστάτες του;
Το κράτος μάλιστα είναι τόσο ανοιχτόμυαλο, που δεν κάνει διακρίσεις σε ακροδεξιούς, κεντρώους, κεντραριστερούς κλπ. 
Δε χωρίζει τους πολίτες... 
Του αρκεί να είναι μαζί του..

Αργότερα θα φανεί ότι δεν ήταν μόνο ο Μπαλτάκος που χάιδευε το φασισμό, αλλά και άλλοι που δεν θα είναι 'ακροδεξιοί, αλλά και -όπως τους λένε- ..."προοδευτικοί", αλλά πρόθυμοι να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στο έρμο το σύστημα που δυσκολεύεται.

Από την "Η" το πιο κάτω:

SMS - φωτιά: Ο Μπαλτάκος έδινε οδηγίες και συγχαρητήρια στους Χρυσαυγίτες!


Τρία μηνύματα στο κινητό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από συνεργάτη του, στα οποία αναφέρονται επαφές με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο και οδηγίες του τελευταίου για τη στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ακροδεξιού κόμματος δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών την Πέμπτη.

Σε αυτά ο αποστολέας (ο οποίος αναφέρεται ως Ζούμπος χωρίς μικρό όνομα), ενημερώνει τον Ηλία Κασιδιάρη για συναντήσεις με τον Μπαλτάκο και όσα του υπέδειξε ο τελευταίος.

Στο πρώτο, στις 5 Φεβρουαρίου 2013, αναφέρει ότι ο Μπαλτάκος επισκέφθηκε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ταυτόχρονα με τον αδερφό του αρχηγού της Ν.Μιχαλολιάκου:

Μόλις πέρασε από γραφείο Τάκης Μιχαλόλιας και Τάκης Μπαλτάκος

Στο δεύτερο, στις 25 Φεβρουαρίου του 2013, ο κ.Μπαλτάκος φέρεται να ζητάει την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη (τότε υπουργός Δικαιοσύνης της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση Σαμαρά):

Με είπε Μπαλτάκος ότι αύριο 12.00 στην Επιτροπή για τα Ναρκωτικά με τα άρθρα 62 και 83 του Ρουπακιώτη, πρέπει νά 'μαστε παρόντες. Η ψηφοφορία θα γίνει με ανάταση χεριών. Επίσης μού 'πε για Πέμπτη, την τροπολογία των 85 για γένος στις στρατιωτικές Σχολές. Τού 'πα είμαστε ενήμεροι!

Στο τρίτο, στις 17 Μαΐου του 2013, ο κ.Μπαλτάκος εμφανίζεται να συγχαίρει τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλιόπουλο:

Πέρασε Μπαλτάκος και μας είπε να δώσουμε συγχαρητήρια σε Ηλιόπουλο

Σε αυτή την περίπτωση, αφού ο κ.Ηλιόπουλος είχε αναφερθεί ειρωνικά για τον Αλέξη Τσίπρα και αδιαφόρησε για τις παραινέσεις του προεδρείου, κλήθηκε ο φρούραρχος της Βουλής για να τον απομακρύνει, απόφαση που προκάλεσε τα χειροκροτήματα άλλων παριστάμενων βουλευτών. Τότε, ο κ.Ηλιόπουλος είχε αποκαλέσει τους βουλευτές αυτούς «γίδια», «ξεφτίλες» και η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε σύσσωμη, για να αποφύγει την αποβολή του βουλευτή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου