Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Άρειος Πάγος: Αναβλήθηκε για τον Οκτώβρη η εξέταση της επαναπρόσληψης των καθαριστριών

902.gr



Για τις 13 Οκτώβρη του 2015 αναβλήθηκε η εξέταση από τον Άρειο Πάγο της επαναπρόσληψης των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών. Η αναβολή δόθηκε με τη σύμπραξη τόσο των εκπροσώπων του Δημοσίου όσο και των δικηγόρων των καθαριστριών.

Μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης διατηρείται σε ισχύ η αναστολή επαναπρόσληψης τους.

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή Γιώργη οι καθαρίστριες συμφώνησαν μέσο των δικηγόρων που τις εκπροσωπούν με την απόφαση για την αναβολή της εξέτασης των επαναπροσλήψεων τους;

    Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό κατάλαβα κι εγώ και μου κάνει λίγο εντύπωση. Τελικά ούτε αυτό έγινε "την άλλη μέρα κιόλας"; Ουτε οι λίγες καθαρίστριες; Δεν ξέρω με πόσους τρόπους μπορεί να διαβαστεί μια τέτοια πραγματικότητα. Φάίνεται πως το βλέμμα έχει τελικά μεγάλη ελαστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαια ο Αρειος Πάγος θα εξετάσει την αίτηση του ΥΠΟΙΚ, αναίρεσης πρωτόδικης απόφασης που προβλέπει την επαναπρόσληψή τους, . Αλλά το γεγονός ότι άκουσα ότι θα γινόταν συνε΄λευση των καθαριστριών για ν αποφασισουν αν παραμενουν ή όχι στα αντισκηνα έξω απ το ΥΠΟΙΚ δείχνει ότι δεν υπάρχει λύση δηλ. επαναπρόσληψη. Μάλλον κι αυτό ακόμη θέλει έγκριση των "θεσμών" Θεωρείται μονομερής ενέργεια. Αυτη είναι η κατάσταση που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή