Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο Μιχαλολιάκος

www.nooz.gr

Αποκάλυψη που... κηλιδώνει την καθαρότητα του ιδεολογικού προφίλ που θέλει να περάσει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει το "Έθνος". Ο Ν. Μιχαλολιάκος εμφανίζεται συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου, που απασχολεί και αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ξενοδοχείο που φέρει το όνομα "New Dream”, βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και "είναι γνωστό σε όσους συνηθίζουν να περνούν λίγες ώρες χαλάρωσης με τρυφερή συντροφιά".

Κοντολογίς, πρόκειται για ξενώνα ημι-παραμονής, τις υπηρεσίες του οποίου αξιοποιούν παράνομα ζευγάρια και ιερόδουλες.

Το δημοσίευμα του Έθνους προσθέτει ότι "όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο  της εταιρίας που εξελέγη από γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρία μέχρι τις 27/5/2012 είναι η εξής: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλας Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης".

Πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγο του και τον αδελφό της, όλοι τους μέλη του Δ.Σ. διοίκησης του ροζ ξενοδοχείου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον Αύγουστο του 2010 είχε σημειωθεί ληστεία στο ξενοδοχείο, σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.

Στο επίσημο αστυνομικό δελτίο της επόμενης ημέρας (25/8/10) αναφέρεται: "Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδούς Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στη ρεσεψιόν, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα".

Από το δελτίο δεν είναι σαφές εάν ο αλλοδαπός ρεσεψιονίστ είναι νόμιμος μετανάστης.

Τί είναι το New Dream

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: "Το ξενοδοχείο New Dream είναι από τα πιο προσεγμένα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα, τόσο στο κομμάτι της διακόσμησης, όσο και στο θέμα των τιμών και της διακριτικότητας. Έχει 38 δωμάτια και σουίτες, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζεστά αισθησιακά χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου, του μωβ και του ροζ. Όλα τα δωμάτια έχουν λιτή και λειτουργική επίπλωση, αλλά και άψογη διακόσμηση, που τονίζεται από τα στρογγυλά κρεβάτια, τους πολλούς καθρέπτες, τα black lights, τις μεγάλες αναπαυτικές πολυθρόνες και τους πολλούς αισθησιακού περιεχομένου πίνακες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου