Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πνίγει στο αίμα την Ουκρανία ο φασισμός! -Τα αστικά ΜΜΕ δε βλέπουν φασίστες


Δίψα για αίμα από τους Ουκρανούς φασίστες. Πληροφορίες δείχνουν πως έβαλαν φωτιά σε κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό με αποτέλεσμα να υπάρχουν πανω από 40 νεκροί εκεί!

Η γελοιότητα των συστημικών ΜΜΕ είναι τέτοια που δε βλέπουν πουθενά φασίστες αλλά μόνο "υποστηρικτές της μεταβατικής κυβέρνησης"... Το πιο "σκληρό" που γράφτηκε για τους δολοφόνους είναι ότι ήταν Ουκρανοί εθνικιστές.

Η στήριξη και η κάλυψη του φασισμού λοιπόν, συνεχίζεται από όλα τα μέσα του συστήματος με ένα σώμα και μια ψυχή κυριολεκτικά...
Αξιος ο μισθός τους.  

Αν πάει κανείς λίγο πίσω και φέρει στο μυαλό του τη Μαρφίν με τους 4 νεκρούς, μπορεί να καταλάβει πόσο πιο απαίσιο και φρικτό είναι το έγκλημα που έγινε εκεί.

(Η είδηση από το 902.gr)

Ουκρανία: Ρέει το αίμα και στην Οδησσό - Δεκάδες νεκροί!
Οπαδοί της ηγεσίας του Κιέβου ...επί το έργον (φώτο: AP)
Η κατάσταση οξύνεται όχι μόνο στη βορειοανατολική Ουκρανία αλλά και στην Οδησσό. Από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι αυτήν την ώρα υπάρχουντουλάχιστον 38 νεκροί σε εκτεταμένες συγκρούσειςανάμεσα σε φασίστες του Δεξιού Τομέα και άλλους υποστηρικτές της εθνικιστικής - φασιστικής ηγεσίας του Κιέβου απ' τη μία πλευρά και σε διαδηλωτές που αντιτίθενται στην ηγεσία του Κιέβου απ' την άλλη. Υπάρχουν επίσης τουλάχιστον 50 τραυματίες, ανάμεσά τους 10 αστυνομικοί.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και ενώ διεξάγεται πόλεμος προπαγάνδας απ' όλες τις πλευρές. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι από το απόγευμα, συγκρούονται ακατάπαυστα τμήματα απ' τις δύο πορείες που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην πόλη της Οδησσού. Η μία διοργανωνόταν από φασίστες, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν για κάλυψη «το μανδύα» του χούλιγκαν, ενώ η άλλη από περισσότερους από 1.000 διαδηλωτές που αντιτίθενται στην πραξικοπηματική κυβέρνηση του Κιέβου. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε και ξεκίνησε η σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι νεκροί είναι ύστερα από επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο των Συνδικάτων στο κέντρο της πόλης, όπου τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ υπήρχε τουλάχιστον ένας νεκρός νωρίτερα κατά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της τοπικής κυβέρνησης.

1 σχόλιο:

  1. Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.
    Ο "αριστερός" Βαξεβάνης, δεν αναφέρει καν από ποιά πλευρά ήταν οι νεκροί.
    Αφήνει να εννοηθεί μάλιστα πως ήταν από τους φασίστες...
    http://www.koutipandoras.gr/article/113003/oykrania-polynekres-sygkroyseis-metaxy-diadiloton-stin-odisso

    ΑπάντησηΔιαγραφή