Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσκοπήσεις: Το ΚΚΕ κοντά στο 7% - Μπορεί και πρέπει να είναι 3ο κόμμα την Κυριακή!Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο του ΚΚΕ σε σχέση με εκείνες της προηγούμενης εβδομάδας.
Η δημοσκόπηση(εκτίμηση αποτελέσματος) της PI δείχνει το ΚΚΕ στο 6,5% ενω οι άλλες δίνουν πάνω ή κοντά στο 6% στην πρόθεση ψήφου, που σημαίνει κοντά στο 7% στην εκτίμηση αποτελέσματος, ιδιαίτερα αν πάρει κανείς υπ'όψη το ότι ένα μεγάλο μέρος των αναποφάσιστων είναι αριστεροί ψηφοφόροι που ταλαντεύονται και είναι πολύ πιθανόν να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

Επί της ουσίας το ΚΚΕ μπορεί και πρέπει να είναι τρίτο κόμμα την Κυριακή, με δεδομενο το ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα ακολουθήσουν την προαποφασισμένη υλοποίση του 3ου μνημονίου και το ποιο  θα είναι τρίτο κόμμα θα έχει ιδιαίτερη σημασία .
Δεν είναι δυνατόν να δεχτεί κανείς ότι ένας αριστερός ψηφοφόρος θα προτιμήσει να αφήσει να αναδειχτεί τρίτο κόμμα η Χ.Α. και να ακούει τους φασίστες να ισχυρίζονται ότι ο λαός τους ανέδειξε σε λαική αντιπολίτευση.
Ας μην επιτρέψουν λοιπόν την 3η θεση στη Χ.Α. γιατί θα είναι αστείο στη συνέχεια να επιτιθενται "στο λαό που τους ψήφισε".
Έχουν τη δυνατότητα να αποτρεψουν κάτι τέτοιο με την ψήφο στο ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου