Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αποψάρες...

Μερικοί νομίζουν ότι ότι σπουδαίος καλλιτέχνης σημαίνει και σπουδαία άποψη(και μάλιστα πολιτική άποψη).
Ακόμη νομίζουν ότι πλούσιοι και φτωχοί έχουν τις ίδιες ανησυχίες.
Κάτι σαν αταξική αφέλεια...

Νανά Μούσχουρη:
“Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό… Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα”, υποστήριξε η τραγουδίστρια.
“Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε, ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους”.

“Όλα αυτά χρηματοδοτούνταν με ευρωπαϊκά χρήματα – τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι εκλογές. Η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να είναι θυμωμένη για αυτό… Εντέλει η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο, απ’ ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα»,

Τέλος, η τραγουδίστραι ρωτήθηκε αν κατανοεί την αντι-γερμανική διάθεση στην πατρίδα της αφού είναι μία από αυτούς που βίωσαν την γερμανική κατοχή στην παιδική της ηλικία. “Αυτό δεν έχει καμία σχέση, οπότε δεν κατανοώ αυτήν τη διάθεση. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ θυμωμένη. Ντρέπομαι. Το αισθάνομαι ως προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν”, συμπληρώνει.

1 σχόλιο: