Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δείτε πώς άρχισε η μάχη ΠΑΜΕ – Κουκουλοφόρων [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]


Δανείζομαι το ποστ από Σεισαχθεια με μια μικρή παρέμβαση. 
Λεει πως ζήτησε το "Δεν πληρωνω" να περασει. Πάνω από αυτό το σημείο όμως ήταν τα μπλοκ του ΠΑΜΕ. Ειναι λίγο περίεργο ένα μπλοκ να ζητάει να περάσει να κάνει μια βόλτα μεσα σε ένα άλλο μπλοκ με πανω και σημαίες.
Ακριβώς πριν κάποιοι μας έλεγαν οτι μερικοί πολύ "θυμωμένοι" "αναρχικοί" κουβέντιαζαν στη σκάλα(στην πλαινή αν κατάλαβα καλά) και έψαχναν τρόπο να διαλύσουν το μπλοκ του ΠΑΜΕ. Θεωρησα αδυνατο  καποιος να πάρει το ρισκο να κανει συγκρουση με το ΠΑΜΕ και να διαλύσει τη διαδήλωση.Εκανα λάθος.
Eπίσης λεει οτι έπεφταν μολοτωφ μεταξύ διαδηλωτων. Το ΠΑΜΕ δεν πετούσε μολότωφ αφού οι διαδηλωτες δεν πετούν μολότωφ σε άλλους διαδηλωτές.


Δείτε πώς άρχισε η μάχη ΠΑΜΕ – Κουκουλοφόρων [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]
Ήμασταν εκεί όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Ομάδα διαδηλωτών των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩανέβαιναν προς την πλατεία Συντάγματος. Μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήρθαν αντιμέτωποι με τις «αλυσίδες» περιφρούρησης τουΠΑΜΕ. Οι «Δεν Πληρώνω» ζήτησαν από το ΠΑΜΕ να τους αφήσει να περάσουν, αλλά τα μέλη του ΠΑΜΕ αρνήθηκαν. Υπήρξε μια μικρή ένταση η οποία εκτονώθηκε από τους ψυχραιμότερους και των δύο πλευρών. Εν τω μεταξύ, η νευρικότητα που δημιουργήθηκε, έφερε τους «μαύρους» οι οποίοι αποφάσισαν να σπάσουν τις αλυσίδες του ΠΑΜΕ! Και έτσι άρχισε ο πετροπόλεμος, με μολότοφ να πέφτουν μεταξύ διαδηλωτών, άνθρωποι αιμόφυρτοι και από τις δύο πλευρές και όλα αυτά, ενώ ο… «ταξικός εχθρός» βρίσκεται, υποτίθεται, μέσα στη Βουλή! Δείτε το φωτορεπορτάζ τουΧρήστου Βουτσαρά, που καρέ καρέ κατέγραψε τα γεγονότα που έβαλαν φωτιά στο Σύνταγμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου