Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο Νικολάκης, ο Δημητράκης, ο Γιωργάκης, το Μνημονιάκι και ο ευτελισμός της Δημοκρατίας

agiovasilema.blogspot.com


Μέσα από την τραγικότητα και τη σοβαρότητα των ημερών, στάθηκα στην είδηση του προπηλακισμού του Λαμιώτη βουλευτή Νίκου Τσώνη. Δεν με ξάφνιασε η πράξη του προπηλακισμού, καθώς η κοινωνική οργή εκδηλώνεται όλο και πιο έντονα, όλο και πιο συχνά. Αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω τον συγκεκριμένο προπηλακισμό είναι γιατί θυμόμουν τον βουλευτή από τον φαιδρό και κουτοπόνηρο λόγο που είχε εκφωνήσει την ημέρα της ψήφισης του Μεσομνημόσυνου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, αιτιολόγισε την ψήφο του στο προδοτικό έκτρωμα, επειδή τον έπιασε ένας ψηφοφόρος του, κάποιος ''Δημητράκης'' και του είπε να μην τολμήσει να το καταψηφίσει, γιατί πρέπει να σώσει την πατρίδα. Έτσι λοιπόν, τι να κάνει και ο Νικολάκης, με βαριά καρδιά (όπως χαρακτηριστικά είπε), το ψήφισε....

Έλα όμως που 2 μέρες μετά,  ο ''Δημητράκης'' άλλαξε γνώμη και βρήκε τον Νικολάκη εκεί στα μέρη τους και τον έφτυσε στα μούτρα για το ξεπούλημα που έκανε στην πατρίδα του... Ο  Νικολάκης πάλι, ενώ με βαριά καρδιά την πρώτη φορά του έκανε το χατήρι και ψήφισε το ΝΑΙ, τώρα δεν του χαρίστηκε και  όρμηξε  σαν γνήσιο αλάνι πάνω του απειλώντας  ότι θα τον ''γαμ...σει''.  Ο Δημητράκης πάλι, που δεν άντεχε άλλο γαμ...σι, γιατί όλοι οι συνάδελφοι του Νικολάκη τον γαμ...νε τα τελευταία χρόνια, φώναξε και άλλους ομοιοπαθείς πολίτες και αντιδρώντας όλοι μαζί κάνανε τον Νικολάκη  μιλκ σεϊκ. Τότε η αστυνομία επενέβη και έσωσε το ''γνήσιο αλάνι'' πριν μετατραπεί, λόγω των αυγών,  από μιλκ σεϊκ σε ομελέτα.

Αγαπητέ Νικολάκη,

Όσοι  μεγάλοι  πολιτικοί  κυβέρνησαν με σύνεση τούτο τον τόπο διέθεταν αξιοπρέπεια, φιλότιμο και πάνω απ' όλα απέραντη αγάπη για την πατρίδα τους. Ήταν σπουδαίοι άνδρες με σπουδαία ονόματα που άφησαν και μεγάλο έργο.
 Όταν σήμερα το όνομα του Πρωθυπουργού που υπηρετείς, δεν είναι παρά ένα υποκοριστικό που εκφέρεται με απαξιωτικό τρόπο από το στόμα των πολιτών, όταν έχεις συμμετάσχει στη μέγιστη προδοσία και το ξεπούλημα της χώρας σου, όταν δίνεις κακόγουστες παραστάσεις σαν αυτήν που έδωσες την ημέρα ψήφισης του Μεσομνημόσυνου με τους πολίτες να εξοντώνονται από τις δυνάμεις καταστολής έξω από το φρουρούμενο παλάτι σας, τότε έπρεπε να περιμένεις το φτύσιμο του ''Δημητράκη''. Γιατί ο  ευτελισμός της Δημοκρατίας, στον οποίο εσείς οι άρχοντες μας οδηγήσατε, δεν έχει τέλος,  ούτε για μας τους δύστυχους, ούτε για εσάς τους προδότες.

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου