Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ

STOPCARTELΤο κινητό συνεργείο του STOPCARTEL TV  θα μεταδώσει  ΖΩΝΤΑΝΑ  όλες τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των πολιτών στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  από τις 7 περίπου το απόγευμα.

Η LIVE μετάδοση θα αρχίσει στις 7 περίπου το απόγευμα της 25  Μάη.


Οι διαχειριστές ιστοσελίδων η blogs όπως και facebook,twiter κλπ. έχουν όπως πάντοτε τη δυνατότητα της ελεύθερης αναμετάδοσης, χρησιμοποιώντας την απλή διαδικασία EMBED  πηγαίνοντας μέσω του λινκ http://www.livestream.com/stopcarteltvgr και κάνοντας copy paste τον κωδικό EMBED στην ιστοσελίδα τους.

* Οι LIVE μεταδόσεις μπορεί να τροποποιούνται λόγω συνθηκών.Μεταδόσεις LIVE των λαικών κινητοποιήσεων από το STOPCARTEL TV

ΖΩΝΤΑΝΕΣ μεταδόσεις μετά από ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Ελεύθερο Διαδικτυακό μας Κανάλι STOPCARTEL TV που λειτουργεί στη βάση εθελοντικής συμμετοχής μελών μας είναι στο μέτρο του δυνατού παρόν στις λαικές κινητοποιήσεις προκειμένου να δίνει τη δυνατότητα σε όσους αντικειμενικά αδυνατούν να παιρνουν μέρος σε αυτές, όπως και στους πολίτες από άλλα μέρη της χώρας να τις βλέπουν ΖΩΝΤΑΝΑ χωρίς τα φίλτρα και τις σκοπιμότητες των συμβατικών ΜΜΕ.

Η δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων με κινητή μονάδα κανονικής ευκρίνειας streaming, επιτρέπει στούς επισκέπτες μας να έχουν άμεση εικόνα των γεγονότων, πράγμα που τα συμβατικά ΜΜΕ δεν θέλουν αλλά και δεν τα συμφέρει να κάνουν, λόγω υψηλού κόστους (αναγκαστικά δορυφορική μετάδοση).

Οι εθελοντές -μέλη μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων,ώστε να γίνονται απόλυτα σεβαστά τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.

Οι μεταδόσεις LIVE θα ανακοινώνονται έγκαιρα η εκτακτα κάθε φορά με BANNER πάνω στην οθόνη του STOPCARTEL TV που βρίσκεται στο δεξιό μέρος της οθόνης του υπολογιστή, κάτω ακριβώς απο τα κινούμενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.

Ανακοινώσεις στέλνονται ΕΚΤΑΚΤΑ πρός τα μπλόκς και ειδησεογραφικά σαιτς.

Οι διαχειριστές ιστοσελίδων η blogs έχουν τη δυνατότητα της ελεύθερης αναμετάδοσης, χρησιμοποιώντας την απλή διαδικασία EMBED  πηγαίνοντας μέσω του λινκ http://www.livestream.com/stopcarteltvgr και κάνοντας copy paste τον κωδικό EMBED στην ιστοσελίδα τους.Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο facebook κλπ.

* Οι LIVE μεταδόσεις μπορεί να τροποποιούνται λόγω συνθηκών.

stopcartel Newsdesk   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου