Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οχετό λάσπης του Καρατζαφύρερ με στόχο το ΚΚΕ (Βίντεο)

βαθύ κόκκινο


Οχετό λάσπης εξαπέλυσε με στόχο το ΚΚΕ σε συνέντευξη του στο «Βήμα» σήμερα ο αρχηγός του ακροδεξιού πολιτικού μορφώματος ΛΑΟΣ.

«Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει "αποκομμουνιστικοποίηση" της χώρας. Η Ελλάδα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης. Είναι δυνατόν να κάνει το ΠΑΜΕ κουμάντο παντού; Κάνει κουμάντο στα ξενοδοχεία και τα κλείνει. Κάνει κουμάντο στα λιμάνια. Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, όπου έχει τοποθετήσει ένα κοντέινερ και έχει καταλάβει τον χώρο… Εμένα με ενδιαφέρει ότι η ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια ήταν σύμμαχος του ΚΚΕ. Εβγαζε λεφτά από τα Ταμεία για να δώσει στο ΚΚΕ. Αναφέρομαι για τα λεφτά που δόθηκαν από τον κ. Σιούφα. Τα λεφτά που δόθηκαν χωρίς διαγωνισμό, αλλά με επιμήκυνση κάποιου διαγωνισμού για επιχειρήσεις του κόμματος. Δόθηκαν από τη ΝΔ, προκειμένου να έχει την ησυχία της. Αυτός ο φόβος του ΠΑΜΕ πρέπει να σταματήσει εδώ. Υπάρχει δημοκρατία και δεν πρέπει να έχουμε φοβικά σύνδρομα, ότι θα έλθει το ΠΑΜΕ να μας "κάνει ντα" »., είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε αναλυτικά τον βούρκο ανοησιών του Καρατζαφύρερ. Επειδή όμως δεν πρέπει να υποτιμούμε τον φασιστικό κίνδυνο κάποια στιγμή θα παραθέσουμε αποσπάσματα από το εξαιρετικά θεμελιωμένο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρά «Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη», που ξεσκεπάζει το πρωσοπείο που πάει να μας παρουσιάσει η άκρα δεξιά που πρεσβεύει το κόμμα του ΛΑΟΣ.

Εχει απόλυτο δίκιο η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που από το βήμα της βουλής χαρακτήρισε αυτούς που στελεχώνουν το ακροδεξιό μόρφωμα του Καρατζαφύρερ «λαγούς της κυβέρνησης και «επιγόνους του Μανιαδάκη και του Γκοτζαμάνη οι οποίοι ονειρεύονται να οδηγήσουν την Ελλάδα στην εποχή του ρετσινόλαδου».

Προς το παρόν μια γεύση για ρατσιστικό ακροδεξιού μορφώματος παίρνουμε από το βίντεο που παραθέτουμε.

(σχόλιο εδώ κ τώρα:Δειτε οπωσδήποτε το βίντεο. Για όσους έχουν αυταπάτες για το φασιστικό ΛΑΟΣ.Ακούστε τον να φωνάζει το χουντικό Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου