Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αύριο στις 8.30 το πρωί- Ολοι στο πεδίο του Άρεως-Οχι στην τρομοκρατία και την ποινικοποίηση


4ωρη στάση εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και συνδικάτα




«Να δείξουμε εμείς μηδενική ανοχή στους σχεδιασμούς της μεγαλοεργοδοσίας και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που μας θέλουν σύγχρονους σκλάβους χωρίς δικαιώματα, επιβάλλοντας την εξαθλίωση με ποινικοποίηση των αγώνων, τρομοκρατία, συκοφαντία, καταστολή. Αυτό είναι το δόγμα "νόμος και τάξη" της κυβέρνησης».
(Από το κάλεσμα  του ΠΑΜΕ  για τη συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης αύριο Τρίτη, στις 8.30 π.μ., στο Πεδίον του Άρεως και την πορεία στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου θα δικαστούν 35 στελέχη του ΠΑΜΕ.)

- Μετά από πρόταση  του ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε για την Τρίτη 3ωρη στάσηεργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.)

- Πανεργατική 4ωρη στάση εργασίας (7 π. μ. - 11 π.μ.) αποφάσισε και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Επίσης:

- Τα Εργατικά Κέντρα Πειραιά και Λαυρίου κάνουν στάση εργασίας 7 π.μ. - 11 π.μ.

- Η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, κάνει 4ωρη στάση εργασίας από την αρχή της πρωινής βάρδιας στην Αττική.

- Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ) 4ωρη στάση εργασίας (7 π.μ. - 11 π.μ.).

- Σε 4ωρη στάση εργασίας (8 π.μ. - 12 μ.) προχωρούν ακόμα: το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Αττικής.

Στη συγκέντρωση καλούν ακόμα, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ ΔΟΥ), το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αεξίου», το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Σωκράτης», ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας, η«Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Εφοριακών».


Συμπαράσταση από την ΠΣΟ

Την άμεση απαλλαγή από όλες τις κατηγορίες κατά των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ απαιτεί το Προεδρικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, που οργανώνει και εκπροσωπεί με ταξικό προσανατολισμό, εκατομμύρια εργάτες από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου