Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

"Σωτήρια", "αισιόδοξα" .. στοιχεία- Ψυχιατρεία υπάρχουν!


Τις προηγούμενες μερες είδαμε στοιχεία που μιλούσαν για τρύπα 750εκ. στα έσοδα τον προηγούμενο μήνα, δηλ. σε ποσοστό 7% που είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο ποσοστό απόκλισης. Τα έσοδα από το ΦΠΑ όμως υποχώρησαν κατά 15%! Αυτό δείχνει μια κατανάλωση στο καναβάτσο, ή αλλιώς κατά το κοινώς λεγόμενο "δεν υπάρχει σάλιο" στις τσέπες των απλών ανθρώπων κι επομένως δεν θα υπάρξει σάλιο ούτε στα ταμεία του κράτους. Εκτός κι αν μας πάρουν τα σπίτια και ό,τι άλλο έχουμε και δεν έχουμε ή μας πουλήσουν αλυσοδεμένους για κρέας στα σκλαβοπάζαρα, πράγμα το οποίο είναι ακριβώς αυτό που υπάρχει στο βρώμικο μυαλό τους, αφού άλλη λύση ο καπιταλισμός ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Διαβάζουμε από το 902.gr τα παρακάτω στοιχεία που δείχνουν που οδηγεί και πόσο πραγματικά σωτήρια είναι η πολιτική που ακολουθείται:

"Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ, το 79% των λαϊκών νοικοκυριών έχει περιορίσει τα βασικά είδη διατροφής που καταναλώνει. Μάλιστα, το 70% κάνει περικοπές ακόμα και στα είδη διατροφής, το 80% στις μετακινήσεις, το 92% στα είδη ένδυσης–υπόδησης και το 83,2% στη θέρμανση του σπιτιού. Αυτή είναι η πολιτική κυβέρνησης–ΕΕ–πλουτοκρατίας για τη διαχείριση και ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης..."

Αν βλέπει κανείς φως στο τούνελ μετά από όλα αυτά, συστήνουμε ψυχίατρο. Υπάρχουν συνταγές για τις παραισθήσεις και μάλιστα είναι και ευχάριστες απ' ό,τι ακούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου