Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

"Με το πιστόλι στον κρόταφο"...-Αστυνομία, ΜΑΤ, ΟΥΚ...-Ολοι λιμάνι 9.30πμ



(Το πόρταλ 902.gr και ο "902 Αριστερά στα fm" με συνεχή ενημέρωση από το λιμάνι)
Με δήλωσή του απο το λιμάνι του Πειραιά ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής κατάγγειλε ότι οι απεργοί ναυτεργάτες εξαναγκάζονται να κινήσουν τα πλοία με το πιστόλι στον κρόταφο. Τόνισε ότι οι αγώνες δεν θα σταματήσουν και κάλεσε την κυβέρνηση έστω και τώρα να αποσύρει το νομοσχέδιο απο τη Βουλή.(H δήλωση έγινε στις 5 το πρωί)

Από το 902.gr, που έχει συνεχή ενημέρωση από το μέτωπο του αστυνομοκρατοστρατοκρατούμενου λιμανιού, διαβάζουμε αργότερα:

07.47 Προς λύπη των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ που απο το πρωί κραυγάζουν ότι έσπασε η απεργία, ο μέχρι τώρα απολογισμός της επιχείρησης Λιμενικού και Αστυνομίας έχει δόσει πενιχρά αποτελέσματα: Ενα πλοίο όλο κι όλο φόρτωσε απο την πύλη Ε2, υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κι άλλο ένα ελπίζουν ότι θα φορτωθεί την επόμενη ώρα. Μ' αυτόν τον ρυθμό ίσως μέχρι το μεσημέρι να έχουν φορτωθεί και τα άλλα δύο πλοία που περιμένουν στη ράδα έξω απο το λιμάνι.



Στην τελευταία φωτογραφία ο Γ.Τούσας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ(!), κρεμασμένος στον καταπέλτη, για να σταματήσει τελικά το πλοίο, στη ματωμένη από τα ΟΥΚ ναυτεργατική απεργία του 2002! (Μιλώντας για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ που δεν συγκρούεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου