Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τα ΜΑΤ έπιασαν δουλειά το πρωί στη Χαλυβουργία

Τα ΜΑΤ έκαναν τη δουλειά τους σαν έμμισθοι του Μάνεση το πρωί στη Χαλυβουργία, χτυπώντας και ψεκάζοντας απεργούς που παλεύουν για το δικαίωμα τους στη δουλειά και τη ζωή, ό,τι κι αν λένε οι καλοπληρωμένοι "δημοσιογράφοι" που ξεπερνάνε πια κάθε όριο.
Η ενημέρωση εξακολουθεί να είναι τραγική αφού η αλήθεια δεν στάζει ούτε καν με το σταγονόμετρο από δελτία και συστημικά μέσα. Ακόμη και η ΝΕΤ στο δελτίο των 12 το μεσημερι δεν ανέφερε καθόλου το αποτέλεσμα της συνέλευσης των Χαλυβουργών 165-4 υπέρ της Απεργίας, με τον παρουσιαστή να ρωτάει και να αναρωτιέται με επιθετικό ύφος γιατί εμποδίστηκαν οι 3 που ήθελαν να πάνε να δουλέψουν. Δεν έχει πάρει είδηση ότι το δικαίωμα στη δουλειά δεν είναι ιδιοκτησία των 40-50 που θέλουν το σπάσιμο της Απεργίας, ούτε των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας,  αλλά κυρίως δικαίωμα των 120 που έχουν απολυθεί και των υπολοίπων που παλεύουν για τους απολυμένους συναδέλφους τους και για τη ζωή τους.

Τα ΜΑΤ "αναγκάστηκαν"... λέει το Πρώτο θέμα αλλά και άλλοι  έγκυροι και αντικειμενικοί! Γιατί αναγκάστηκαν; Τους επιτέθηκε κανείς;
Πάμε αργά αλλά σταθερά σε κανονική επιστροφή στο μεσαίωνα με την υπογραφή των σιωπηρών ψηφοφόρων που νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους.
Όσοι δεν ανήκουν στους αναίσθητους φιλοτομαριστές "δημοκράτες" ας τρέξουν στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης το απόγευμα.
Στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 7.30.
Όλη η Ελλάδα μια Χαλυβουργία. Όλοι μαζί με τους ηρωικούς εργάτες. Αύριο είναι η σειρά μας

Ας δουμε πως παρουσιάζει το θέμα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που ηταν ό,τι πιο "φιλικό" βρήκαμε προς τους Απεργούς:

Περιορισμένη χρήση χημικών αναγκάστηκαν κάνουν νωρίτερα σήμερα το πρωί τα ΜΑΤ έξω από τη Χαλυβουργία.Ομάδα απεργών επιχείρησε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία για να τους απομακρύνει.
Μάλιστα ένας εργαζόμενος της Ελληνικής Χαλυβουργίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας ένιωσε πιθανότατα αδιαθεσία από τη χρήση χημικών.
Οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει τη συνέχιση της απεργιακής τους κινητοποίησης, ανάμεσα στα αιτήματα των οποίων είναι και η απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από την είσοδο του εργοστασίου.
Κυκλοφοριακά προβλήματα συνεχίζονται να παρατηρούνται στην εθνική, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά, αφού η κίνηση διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, πολύ αυξημένη παρουσιάζεται αυτή την ώρα στην Αθηνών - Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) από ΔΑΦΝΙ έως Διυλιστήρια.




Το ΠΑΜΕ για τη σημερινή ένταση στη Χαλυβουργία


Το ΠΑΜΕ εξαπέλυσε για άλλη μία φορά βέλη κατά της τριτοκομματικής κυβέρνησης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο αναφορικά με τα σημερινά επεισόδια της Χαλυβουργίας, καλώντας την εργατική τάξη να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
«Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την τρικομματική κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, που σήμερα το πρωί έδωσε εντολή στις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν για ακόμα μια φορά τους απεργούς χαλυβουργούς. Με ιδιαίτερη μανία χτύπησαν τραυματίζοντας αρκετούς εργάτες που υπερασπίζονται τον ηρωικό αγώνα τους, το δικαίωμα στη δουλειά όλων.
Το ΠΑΜΕ συγχαίρει τους υπουργούς Δένδια και Ρουπακιώτη που και με δική τους εντολή χτυπήθηκαν οι εργάτες. Είναι υπάλληλοι των βιομηχάνων, του Μάνεση και δουλεύουν για τα κέρδη του.
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να δείξει για μια ακόμα φορά την αλληλεγγύη της και να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις που  διοργανώνουν εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες σ΄ όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στην Αττική στην Ομόνοια στις 7.30μ.μ».


  video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου