Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Με χαρά συμμετέχω σήμερα στο 39ο φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ!


Με χαρά συμμετέχω σήμερα στο 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στις 9.00 στην κεντρική σκηνή στο αφιέρωμα για τα 45 χρόνια της ΚΝΕ.
Συμμετέχουν:
Γιώργος Γεωργακάκης, Χριστίνα Καγιάφα, Σύλβια Καπερνάρου, Θοδωρής Καρέλλας, Γιώργος Μεράτζας, Γιώργος Σαρρής, Νατάσα Μουσάδη,  Ερση Φτούλη. Στην εκδήλωση επίσης θα συμμετάσχουν τραγουδιστές, μέλη του ιστορικού συγκροτήματος της ΚΝΕ «Ταμπούρι». Ακόμα οι ηθοποιοί: Αντώνης Γουγής, Χρήστος Δαλαμάγκας, Ελίνα Καπετάνου, Ηρα Ρόκου. Απαγγελία: Κώστας Καζάκος Στη σημερινή μέρα ακόμη:
Στην κεντρική σκηνή:
22.15 Μάρθα Φριτζήλα - «The Kubara Project»
23.30 Συναυλία με τους Λ. Μαχαιρίτσα - Μπ. Στόκα - Δ. Σταρόβα

Στο μαθητικό στέκι:
21.00 Συναυλία με τους Υπεραστικούς
21.30 Συναυλία με τους Φ. Ανδρικόπουλο - Δ. Καρρά - «Αντίπερα Οχθη».
22.30 Συναυλία με τους Πάνο Μουζουράκη και «Big Band Project»
23.30 Συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Λαϊκή σκηνή
19.30 «Το παλιό που έρχεται ντυμένο σα νέο». Συζήτηση για τις προσπάθειες της αστικής τάξης να ενσωματώνει την οργή και την αγανάκτηση της νεολαίας και η απάντησή μας. Ομιλητής: Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

21.30 Αφιέρωμα στην «Κυρα - Θάλασσα» του δημοτικού μας τραγουδιού, Δόμνα Σαμίου. Συμμετέχουν: Η ορχήστρα Θοδωρή Γεωργόπουλου, Μιχάλη Ζάμπα (συνεργατών της Δόμνας Σαμίου), ο Φλώριος Κρητικός, ο επονομαζόμενος και «Τίγρης», με τον Βαγγέλη Κορρέ και τον Στέφανο Ψαρρά, το πολυφωνικό σύνολο «Χαονία» σε ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια. Η επιμέλεια της εκδήλωσης, το αναλόγιό της και η ανθολόγηση φωτογραφιών και video που θα προβληθούν είναι του Αλέξανδρου Λαμπρίδη.

23.30 Λαϊκό γλέντι με τους Βαγγέλη Κορακάκη - Γεράσιμο Ανδρεάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου