Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Βρώμικος πόλεμος και αισχρές συκοφαντίες -"Ασφαλίτες το ΠΑΜΕ"!!!

Βρώμικος πόλεμος και αισχρές συκοφαντίες

Αυτούς αποκαλούν "ασφαλίτες";Αίσχος...

Στις συκοφαντίες των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δε διστάζουν να αποκαλούν το ΠΑΜΕ «κυματοθραύστη του αγώνα» και τα στελέχη του «ασφαλίτες», απαντούν με ανακοίνωσή τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο:

«Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο προχτεσινό Γενικό Συμβούλιο (ΓΣ) της ΑΔΕΔΥ έκαναν κάτι που απ' ό,τι φαίνεται ξέρουν να κάνουν καλά.

Εκαναν επίδειξη υψηλής τεχνικής για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει ένα βρώμικο πόλεμο, με συκοφαντίες και ασύστολα ψέματα. Εδειξαν πράγματι πού στρέφουν τα βέλη τους και ποιον πραγματικά εχθρεύονται. Σε μας ο χώρος αυτός είναι γνωστός, γνωρίζουμε το ρόλο του και για την κατρακύλα του τίποτα πλέον δεν μας εκπλήσσει. Χωρίς πολλά - πολλά λοιπόν παραθέτουμε ένα - ένα τα "επιχειρήματα" των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απέναντι στο ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ.

Το ΠΑΜΕ "δεν θέλει αγώνες, είναι ο κυματοθραύστης των αγώνων, τσιράκι του Αρβανιτόπουλου και του Σαμαρά", "συμμαχεί μαζί με την ΠΑΣΚ και τη ΔΑΚΕ για να μην πέσει η κυβέρνηση", "στο σωματείο των Χαλυβουργών το ΠΑΜΕ συμπορεύτηκε μαζί με τους Χρυσαυγίτες" -είναι αλήθεια ότι την πάσα αυτή την πήραν από τον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ- "εδώ το παίζεται τσαμπουκάδες και στο Πέραμα όταν σας χτύπησαν οι χρυσαυγίτες ήσασταν κότες", "τα παίρνετε" (!) και τέλος, αποκάλεσαν τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ "ασφαλίτες που δρουν στο συνδικαλιστικό κίνημα". Αυτή είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρώτο μέλημά της είναι να χτυπηθεί το ΠΑΜΕ. Ολομερής κι ολονυχτίς μ' αυτό τον νταλκά κοιμούνται και μ' αυτόν ξυπνούν. Και μετά από αυτό είχαν το απύθμενο θράσος να βγάλουν ανακοίνωση και να κλαψουρίζουν ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ τούς αφαίρεσαν το λόγο από το βήμα και ότι τραμπούκισαν απέναντί τους.

Υπάρχει μεγαλύτερος τραμπουκισμός από το ν' αποκαλείς τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ασφαλίτες;

Τώρα ακούστε κι αυτό: Μετά τον οχετό και το υβρεολόγιο απέναντι στο ΠΑΜΕ, εκπρόσωπος των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το βήμα του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ έκανε έκκληση για την ενότητα όλων των αριστερών δυνάμεων και ειδικότερα στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ώστε να συγκροτηθεί "αριστερό, αγωνιστικό προεδρείο". Λέτε εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κάνουν ενότητα και με ...τους ασφαλίτες;

Τι άλλο να πει κανείς; Ο καιροσκοπισμός κι ο τυχοδιωκτισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις επικίνδυνες για το εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα και από τις οποίες οι εργαζόμενοι πρέπει να προφυλαχτούν».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδιαφέρεται να ελέγχει και το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό της υδρογείου.
    Αν σε κάποια χώρα ένα κόμμα, μας εναντιώνεται, τότε προσπαθούμε να το διαβρώσουμε (όντως, κατάφεραν να προωθήσουν άνθρωπό τους στο ΚΚΗΠΑ ως τη θέση του Γ.Γ.) Αν δεν μπορούμε να το διαβρώσουμε τότε του ρίχνουμε δίπλα ένα κόμμα που θα το υπονομεύει και το οποίο θα ελέγχεται από εμάς"!
    Μήπως σήμερα είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτό το κόμμα (μετά το κάψιμο του χαρτιού ΣΥΡΙΖΑ) που υπονομεύει συστηματικά το ΚΚΕ? Το ΚΚΕ που αντιτίθεται στις ΗΠΑ και αντιπαλεύει αταλάντευτα και ασυμβίβαστα την αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης και το καπιταλιστικό σύστημα γενικότερα?
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή