Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μια αθώα ερώτηση..



Η καλή δημοσιογράφος Π.Τσαπανίδου μιλώντας με τον καλό και αθώο υπουργό Ανάπτυξης κ.Χατζηδάκη σήμερα το πρωί, ξαφνικά διατύπωσε ένα αθώο "ερώτημα τηλεθεατών":

Αφού τα μαγαζιά ανοίγουν και τις Κυριακές και ο ιδιωτικός τομέας τρώει την κατάργηση και της Κυριακάτικης αργίας, γιατί δεν ανοίγει και το Δημόσιο τα απογεύματα τις υπηρεσίες του για το κοινό ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν κι αυτοί οι καημένοι που δεν προλαβαίνουν το πρωί;

Πολύ ωραίο ερώτημα...

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όσους πήγαν να ψωνίσουν με δήθεν αφέλεια την Κυριακή. Έβαλαν το χέρι τους στην κατάργηση ενός δικαιώματος των διπλανών και των φίλων τους εργαζόμενων που είναι υπάλληλοι σε μαγαζιά, και που όπως πολλά άλλα κατακτήθηκε με αίμα.

Αθλιότητα και γαϊδουριά χωρίς όριο δηλαδή!

Επίσης έβαλαν τα χεράκια τους και βγάζουν και τα δικά τους μάτια γιατί βέβαια, "μετά την επιτυχία του μέτρου που επιβεβαιώνεται από το κοινό και τους καταναλωτές", έτσι είπε η κυβέρνηση, φυσικά δεν θα σταματήσουν εδώ.
Αν μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι δημόσιοι υπάλληλοι και άκουσαν την "αθώα" ερώτηση που έβαλαν την Π.Τσαπανίδου να διαβάσει, ίσως να τους έπιασε μια μικρή φαγούρα.

Πάντως ο κ.Χατζηδάκης είπε πως δεν είναι αρμόδιος να απαντήσει, αλλά το ερώτημα είναι ενδιαφέρον και θα το βάλει για σκέψη...

Ποιο να είναι το επόμενο θύμα και αυτής της επιτυχίας άραγε;

ΥΓ: Μού 'ρχεται στο μυαλό εκείνο το συνθηματάκι: "Φονιάδες των λαών νοικοκυραίοι, είσαστε ωραίοι μέσα στα τόσα χρέη" ή κάπως έτσι.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο Ριζοσπάστη τις Κυριακές.

    Και Τσαπανίδου 24 ώρες το 24ώρο να παίζει, 7 μέρες την βδομάδα, γιατί δεν προλαβαίνω να την δω. Ζωντανό πρόγραμμα όχι κονσέρβα. Αφού ενδιαφέρεται τόσο για τους εργαζόμενους κρίμα δεν είναι να την χάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή