Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Δ.Τσουκαλάς(ΣΥΡΙΖΑ):"Στηρίξτε της τράπεζες της πατρίδας μας..."Πραγματικά απίστευτο!

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τσουκαλάς καλεί το λαό που λεηλατήθηκε, να καταθέσει 1 ευρώ στις τράπεζες σαν συμβολική πράξη στήριξης του τραπεζικού συστήματος!
"Η ανατροπή είναι κοντά"(!) λέει στη σελίδα του ο κ.Τσουκαλάς.

Ποια ανατροπή; Και των τελευταίων δικαιωμάτων που μας έχουν απομείνει για να σωθεί το σύστημα και οι τράπεζές του από τον ΣΥΡΙΖΑ;;

Αν δεν είναι αυτό ο απόλυτος εξευτελισμός των αγώνων των ιδεών και των ιδανικών της προδικτατοτικής Αριστεράς, που καπηλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε τι είναι.

Εκτός από την "Αριστερά" της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, την "Αριστερά" της σωτηρίας της επιχειρηματικότητας, τώρα έχουμε και την Αριστερά των Τραπεζών!
Eλείστε τους φτωχούς τραπεζίτες...

Λέει η ανακοίνωσή του στη σελίδα του:


"Θυμίζει δυστυχώς άλλες εποχές η φοβική προπαγάνδα της κυβέρνησης Σαμαρά, καθώς και των εταίρων τους που συγκυβέρνησαν, που παρασύρουν στην ουσία τους απλούς πολίτες να σηκώσουν τις καταθέσεις τους από τις Τράπεζες.
...

Έχουν και το θράσος να λένε ότι αν ο κόσμος δεν τους ψηφίσει θα καταρρεύσει και το Τραπεζικό Σύστημα. Στην ουσία προσπαθούν να πανικοβάλλουν όσους έχουν μέχρι τώρα επιβιώσει από τη μνημονιακή λαίλαπα για να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
...Με την ιδιότητά του π. Προέδρου της ΟΤΟΕ των εργαζομένων στις τράπεζες, σας καλώ ως συμβολική πράξη στήριξης του τραπεζικού συστήματος και της πατρίδας μας, να καταθέσουμε συμβολικά 1 ευρώ ο καθένας μας στις Ελληνικές τράπεζες.
Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την ανατροπή.
Αυτή την εβδομάδα γράφουμε ιστορία."


Πράγματι αυτοί άνθρωποι γράφουν ιστορία...
Τι να πει κανείς; 
Δεν υπάρχουν λόγια.

ΥΓ. Το είδα στο RED ATTACK και ειλικρινά δεν το πίστεψα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου