Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μια πονηρη δημοσκόπηση από την PI και την AYΓΗ- Η απάντηση είναι ΙΣΧΥΡΌ ΚΚΕ!


Mια πραγματικά πονηρή δημοσκόπηση από την PI για την ΑΥΓΗ.

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγαλύτερα ποσοστά από άλλες δημοσκοπήσεις πλησιάζει τα ποσοστά αυτοδυναμίας αλλά όχι τις έδρες που απαιτούνται.
2. Οι ΑΝΕΛ τοποθετούνται οριακά ακριβώς στη γραμμή του 3% ώστε να κερδίζουν 8 έδρες (για να υπάρχει απάντηση στο "με ποιόν θα συνεργαστείτε") αλλά επίσης να αφαιρείται το 3% από τα εκτός Βουλής κόμματα κι ετσι η αυτοδυναμία να χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό. Αν οι ΑΝΕΛ είχαν  π.χ. 2,8% αυτό θα άλλαζε τα δεδομένα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε περίπου 150 έδρες.
Από που θα προκύψει λοιπόν το επιπλέον ποσοστό που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρχει "σταθερή κυβέρνηση";
3. Το ΚΚΕ παίρνει 7% δηλ. μεγαλύτερο ποσοστό από άλλες δημοσκοπήσεις. Άρα, υπονοεί η δημοσκόπηση,  έχει περιθώριο να "χαρίσει¨" κάτι στον ΣΥΡΙΖΑ που το έχει ανάγκη!

Πιο μελετημένα δε γίνεται! Η επιστήμη των δημοσκοπήσεων στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντησή μας είναι: ΚΚΕ, ΚΚΕ, ΚΚΕ!

Όποια κι αν είναι η κυβέρνηση, ο λαός, αφού δεν έχει αυτός την εξουσία αλλά οι εχθροί του δηλ. οι καπιταλιστές, θα είναι αντικειμενικά στην αντιπολίτευση.
Εκεί λοιπόν στο πλάι του θα βρίσκεται και το ΚΚΕ.

ΙΣΧΥΡΉ ΛΑΙΚΉ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ!

1 σχόλιο:

  1. Μια πραγματικά κουτοπόνηρη δημοσκόπηση. Πονηρή δεν τη λές αφου τους πήραμε χαμπάρι. Εξάλου απ'όταν θυμάμαι τον εαυτό μου με πονηριές προσπαθούσαν να σταθούν στο πολιτικό προσκήνιο, θα αλλάξουν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή