Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σε ράντζα καρκινοπαθείς στο Λαικό- Εις υγείαν του Λοβέρδου!

pentanostimi

Για τη διαλυση των νοσοκομείων ακούμε,διαβάζουμε,άλλοι τα ζούν...Περικοπές σε προσωπικό, εφεδρείες, κόψιμο στα κονδύλια για τη δημόσια υγεία.
Μου μετέφεραν γνωστοί το περιστατικό που αφιερώνω στην Υγεία του Μνημονίου και του Λοβέρδου.
Πριν απο τρείς ημέρες μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Λαικό ,καρκινοπαθής με μη αναστρέψιμη κατάσταση ,συμφωνα με τις διαγνώσεις των γιατρών.
 Σε πολύ άσχημη κατάσταση.Βαριά. Εδω και 3 ημέρες λοιπόν ο Γεώργιος Τζιώτης ειναι σε ενα διάδρομο, σε ενα ράντζο, δεν υπάρχει κρεβάτι ειπαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου. Εκεί στο ράντζο του έβαλαν ορό, εκεί στο ράντζο μετάγγιση αίματος...Εκεί στο ράντζο βλέπει να φεύγει η ζωή του σαν σκουπίδι...Εκεί στο ράντζο οι δικοί του κάνουν χρέη νοσοκόμου αφού το προσωπικο κάνει ο,τι μπορεί αλλά δεν φτάνει...
Εκεί στο ράντζο ο αδύναμος, ο μη εχων και κατέχων να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο εχων πληρώσει επι 35 χρόνια ολες τις εισφορές, ο εχων δουλέψει ως εργάτης σκληρά...Ο απολυμένος απο πέρυσι, ενα χρόνο πριν τη σύνταξη. ..
Τα ράντζα στα νοσοκομεία ηταν το προσφιλές θέμα αντιπαράθεσης των δυο κομμάτων που μας κυβέρνησαν...Ποιός εβαλε τα πιο πολλά ράντζα, ποιός θα τα καταργήσει αμα εκλεγεί...Ντροπή σε ολους του υπουργούς Υγειας που πέρασαν...Ντροπή στο Λοβέρδο που κομπορημονεί οτι βάζει τάξη...
Με μισοπεθαμένους στα ράντζα, πεταμένους σαν παράσιτα ...
Αυτη ειναι η δημόσια υγεία ,αποχαιρετήστε την για πάντα.
Θα απαντήσει κανείς αρμόδιος για την κατάντια;
Ελα τώρα, οι πασόκοι ασχολούνται με τη διαδοχή, και η κυβέρνηση των Παπαδήμιων με τα συμφέροντα των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου