Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

'Οταν το σύστημα καλύπτει τους μπράβους του


Αντικειμενική ενημέρωση με φιλοφασιστικό άρωμα από την Ημερησία(Μπόμπολας) για την κτηνωδία των φασιστικών ομάδων που έκαψαν ζωντανούς 40 ανθρώπους στην Οδησσό.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι άλλες αστικές εφημερίδες και μαζί τους δυστυχώς και η "Αυγή"...

"Τα περισσότερα θύματα των ταραχών ήταν ρωσόφιλοι αυτονομιστές, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν εκδηλώθηκε φωτιά στην έδρα των συνδικάτων της πόλης, όπου είχαν αμπαρωθεί.
Τα αίτια της πυρκαγιάς, που ξέσπασε εν μέσω οδομαχιών μεταξύ αυτονομιστών και φιλοκυβερνητικών, δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί."

Στο τέλος θα φταίνε οι νεκροί ...αυτονομιστές, που δεν αμπαρώθηκαν αλλά εγκλωβίστηκαν και πυρπολήθηκαν με μολότοφ, όπως είδαμε στα βίντεο, από τους ναζιστές που τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ προτιμούν να ονομάζουν "φιλοκυβερνητικούς διαδηλωτές".

'Οταν το σύστημα καλύπτει τους μπράβους του

Περιέργως ακριβώς το ίδιο κείμενο με τις ίδιες λέξεις δημοσιεύεται και στην "Καθημερινή" του Αλαφούζου!


ΥΓ: Και η "αριστερή" ΑΥΓΗ...
"Τουλάχιστον 38 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κτίριο της Ένωσης Συνδικαλιστών, στην Οδησσό της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκρούσεων ανάμεσα σε κυβερνητικούς υποστηρικτές και αντικυβερνητικούς-φιλορώσουςδιαδηλωτές, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης...
...
Οι βίαιες ταραχές ξέσπασαν όταν εκατοντάδες φιλορώσοι αυτονομιστές που φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα επιτέθηκαν σε μια πορεία περίπου 1.500 φιλοκυβερνητικών στο κέντρο της Οδησσού."

Συγχαρητήρια για την "ουδέτερη" στάση! Άξιοι και θα ανταμειφθούν!

1 σχόλιο:

  1. Δεν είδαμε μόνο τα μολότοφ των φασιστών που έβαλαν τη φωτιά αλλά και τους φασίστες να πυροβολούν όσους έβγαιναν στα παράθυρα να αναπνεύσουν ή και να πηδήξουν αυτοκτονώντας για να μην υποφέρουν το κάψιμο της φωτιάς και τον αργό της θάνατο!!! Ο χιτλερικός φασισμός δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα. Και τα κανάλια και η Δύση θεωρεί ακόμη δημοκρατική ανατροπή την άνοδο στην εξουσία στων φασιστών στο Κίεβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή