Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Rock για την πατρίδα

redfly planet

"Δεν είμεθα νεοναζιστικά αποβράσματα, αλλά Έλληνες πατριώτες" φέρεται να δήλωσε ο άριος Μιχαλολιάκος λίγο πριν στείλει στο πεδίο της μάχης (κοινοβούλιο), υπέρ πίστεως (αρχαιοελληνικής ή ορθόδοξης χριστιανικής, θα σας γελάσω πλέον, οι φασίστες κωλοτουμπιάζουν και σε αυτό το ζήτημα) και πατρίδος, άλλο ένα τέκνο της οργάνωσης. "Ή ταν ή τα πειτάν" ανέκραξε ως γνήσιος απόγονος του Ταμτάκου ο νεοφώτιστος ορκισμένος τιμωρός του κοινοβουλίο και αφήνοντας μία πολεμική κραυγή .............έσκυψε ταπεινά το κεφάλι μπροστά από τον καλό παππούλητον οποίο κατηγορούσε μαζί με τους ομοϊδεάτες του όλα τα προηγούμενα χρόνια για την καταστροφή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και του original ελληνικού θρησκεύματος? Αυτού, ναι : ]

Φαντάζομαι οι original original σκληροπυρηνικοί true φασίστες θα έχουν ξενερώσει με όλα αυτά, με τους τακτικισμούς της οργάνωσης τους, με το ντεμεκ χριστιανικό πρόσωπο που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό για να προσποριστεί τον υπερσυντηρητικό νοικοκύρη και το παπαδαριό. Αυτά έχει η ζωή. Καιρός για διάσπαση : ]

Σε περίπτωση που δεν έχετε διαβάσει ακόμη την είδηση (δύσκολο) όλα τα παραπάνω αφορούν το νέο φυντάνι της ΧΑ το οποίο διαθέτει και μουσικές ανησυχίες! Εκτός από το nsbm (national socialist black metal) στη Βουλή θα αντιπροσωπευτεί και το nazi punk!

Ακούγοντας αυτό το κακόηχο κομμάτι και διαβάζοντας τους στίχους, φαντάζομαι ότι και ο τελευταίος αποχαυνωμένος οπαδός της ΧΑ παύει να έχει αμφιβολίες για τον ιδεολογικό προσανατολισμό της οργάνωσης....το ζήτημα είναι το κατά πόσον το ήξερε ήδη και αν τον ενδιαφέρει στην τελική ανάλυση (μετά της 2ες εκλογές έχω απαντήσει -στον εαυτό μου- στα δύο παραπάνω ερωτήματα).

ΥΓ: έχω παρατηρήσει ένα περίεργο pattern στην αναπαραγωγή της παραπάνω είδησης. Οι περισσότεροι ιστότοποι βάζουν λινκ από το κακόηχο τραγούδι στο οποίο ο τραγουδοποιός υπόσχεται ότι "θα μπει μες στη βουλή και θα την κάψει όλη"

(απορία αφελούς 1: το κτίριο?
απορία αφελούς 2: και τους βουλευτές της ΧΑ?)


και το έτερο κακόηχο κομμάτι που λέει "μίλα ελληνικά ή ψόφα" αλλά παραλείπουν αυτό με το Άουσβιτς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου