Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οι υποκριτές

Eνα σχόλιο από τον Σ.Β του Αριστερά και πολιτική για ντα όσα συμβαίνουν στην Κόρινθο:

Πρωί - πρωί ο κ. Λυριτζής του ΣΚΑΪ χάιδευε την ΧΑ λέγοντας ότι αυτά τα πράγματα "δεν είναι σωστά", να υποκαθιστά δηλ. το κράτος (στη Κορινθία) κλπ κλπ! Σαν να μιλούσε για «παιδιά» που έκαναν μια μικρή υπέρβαση.... Θυμάστε με τι λύσσα μιλούσε για τους απεργούς και τα ουρλιαχτά «να επιβληθεί ο νόμος» και «τι κάνει ο εισαγγελέας και η αστυνομία» και δώστου εκπομπές για το «δικαίωμα στην εργασία» και δώστου συνεντεύξεις από απεργοσπάστες και να «το κράτος καταλύθηκε από τους απεργούς» και «καταπατούνται συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα»....

Στη Κορινθία δεν ανακάλυψε τίποτα απ όλα αυτά! Είπε όμως τη μεγάλη φράση: «δεν είναι καλά πράγματα αυτά»! Σώωωπα! Μέγας σφουγγοκωλάριος του συστήματος. Και τώρα που το σύστημα έχει ανάγκη εφεδρειών, όπως ο φασισμός, βάζει ένα χεράκι να συντηρείται καλά η εφεδρεία. Υποκριτές!

Χθες τα κανάλια είχαν φάτσα - κάρτα τον δάρτη γυναικών και υβριστή της χώρας που την έλεγε στη Βουλή «σκουπιδαριό». Αφού πρόβαλλαν όλο το λόγο του και την αυθάδη μαγκιά του, μετά άφησαν δήθεν εμάς να βγάλουμε συμπέρασμα. Για να σπιλώνουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση και απεργία έχουν λόγο. Για αυτούς που διαδηλώνουν βγάζουν αφρούς. Για αυτούς που «καίνε» τη χώρα και τη λένε «σκουπιδαριό» με σκοπό να την ανασκολοπίσουν οι ίδιοι και να την «ξεβρομίσουν» με αίμα από τα «σκουπίδια» όπως μετανάστες, αριστεροί, κομμουνιστές, διαφορετικοί, ανάπηροι, Ρομά, απεργοί, διαδηλωτές κλπ δεν έχουν άποψη! Υποκριτές!

Και μετά κάνουν κάποιοι τον έκπληκτο από την άνοδο του φασιστικού φαινομένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου