Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Καλοί και κακοί εγκληματίες...

Tο μπλέξιμο των "ξένων" με το έγκλημα δίνει και παίρνει τελευταία. Τόσο που μόλις ακούει κάποιος για άγριο έγκλημα πάει το μυαλό αμέσως ...εκεί. Αφού όπως είδα σε σχόλιο στο twitter, το κτήνος της Πάρου "είναι ο δράκος της Πάρου", ενώ το δικό μας κτήνος, ο ηλικιωμένος που βίαζε το 9χρονο κοριτσάκι στη Β.Ελλάδα "είναι απλά ο 63χρονος που ασελγούσε..."
Ακόμη και χθές όλη μερα στα δελτία του mega που μιλούσαν για το συνωστισμό στις φυλακές έκαναν ειδικη αναφορά στο πόσο χώρο πιάνουν οι αλλοδαποί χωρίς να μας λένε και πόσο χώρο πιάνουν τα δικά μας παιδιά. Ακόμη κι εκεί ενοχλούν.
Πρέπει να καρφωθεί στο μυαλό των απελπισμένων πως για όλα φταίνε οι "ξένοι". Μετά θα κάνουν το επόμενο βήμα με άλλους "ξένους".

Πηρα το παρακάτω μήνυμα από το φίλο γελοιογράφο Κ.Γρηγοριάδη και το δημοσιεύω.

"Αυτό το παραμύθι ότι το έγκλημα έχει φυλετική ,εθνική ή γεννετική καταγωγή επιτέλους πρέπει να σταματήσει.
Ας θυμηθούμε μερικές περιπτώσεις απο εγκλήματα που "άφησαν" εποχή στα χρονικά του αστυνομικού ρεπορτάζ αλλά και στιγμάτισαν για πάντα την Ελληνική κοινωνία.
Ο φιλόξενος χώρος του Γιώργου δεν φτάνει γι αυτό θα απαριθμήσω μερικές μόνο περιπτώσεις.
#1 Παπαχρόνης τη θυμόμαστε;
#2 Η δολοφονία Φραντζή 25 Ιουνίου του 1987
#3 Η φρικτή δολοφονία της όμορφης Ελληνοαμερικανίδας Τζούλι Μαρί Σκάλι από τον σύντροφό της, τον 23χρονο μηχανικό του εμπορικού ναυτικού Γιώργο Σκιαδόπουλο
#4 Στις 9 Μαΐου του 2006 Η αποτρόπαιη ανθρωποκτονία έγινε στη Χαλκίδα με δράστη τον Μάριο Μαστροκούκο και θύμα την εν διαστάσει σύζυγό του.
#5 Ιούλιος του 1997. Μια γυναίκα συγκλονίζει με την προσωπική της ιστορία η Κάτια Γιαννακοπούλου..
#6 Τον Μάρτιο του 2005 η μικρή κοινωνία της Μυτιλήνης συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη της αποκρουστικής δολοφονίας της 27χρονης Ευστρατίας Μαμώλου.
#7 Αρχές Απριλίου 2006: Η Ηλεία συγκλονίζεται από ένα έγκλημα πάθους. Ο 48χρονος οικοδόμος Κωνσταντίνος Κουτσουράκης σκότωσε τον 50χρονο αγρότη Διονύση Βασιλόπουλο.
#8 Σαντορίνη, Αύγουστος του 2008. Κάτοικοι αλλά και εκατοντάδες τουρίστες έντρομοι παρακολουθούν τον 31χρονο μάγειρα Αθανάσιο Αρβανίτη να τρέχει στα σοκάκια κρατώντας στα χέρια του το κεφάλι της 25χρονης συζύγου του, της δασκάλας Αδαμαντίας Κάρκαλη.
#9 Τη διαβόητη υπόθεση των «Σατανιστών της Παλλήνης» Ήταν 28 Δεκεμβρίου του 1993
#10 «Το σιδέρωμα της Σπυριδούλας»
Στα μέσα της δεκαετίας του 1950, η ιστορία της Σπυριδούλας Ράπτη συγκλόνισε την Ελλάδα
#11 Μανώλης Δουρής - ένοχος πρώτου βαθμού Υπάρχουν ορισμένες υποθέσεις στα εγκληματολογικά χρονικά που παρουσιάζονται τόσο πολύπλοκες και δαιδαλώδεις που δεν είναι ξεκάθαρο αν ο φερόμενος ως δράστης είναι το κτήνος που παρουσιάζουν με ωμότητα τα ΜΜΕ
(αναφορά στην υπόθεση έκανε και ο Γιώργος)
#12 Ο Βασίλης Λυμπέρης, αρχές Ιανουαρίου του 1976, κατηγορήθηκε ότι έκαψε ζωντανά τα δύο του παιδιά και την πεθερά του ο 57χρονος Βασίλης Τέκος, σκότωσε και έθαψε τα δύο παιδιά του στο υπόγειο του σπιτιού, επειδή όπως υποστήριξε ο ίδιος "ήταν ελαττωματικά".
#13 Από την υπόθεση Σεχίδη, στη Θάσο, έχει σημαδευτεί ο Αύγουστος του 1996.
#14 Τον Ιανουάριο του 1996 η αποκάλυψη του Αντώνη Δαγκλή ως του δολοφόνου με το άσπρο φορτηγάκι που βίαζε, σκότωνε και, σε κάποιες περιπτώσεις διαμέλιζε ιερόδουλες συντάραξε την ελληνική κοινωνία.
#15 Νοέμβριος 2006 μια παρέα 5 κυνηγών δολοφονούνται απο πατέρα και γυιό επειδή πατούσαν τριφίλια και φοβίζαν τα ζωντανά...
και τόσες άλλες που δε φτάνει ο χώρος να γράψω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου