Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Λευτεριά στους τραπεζίτες Πρωθυπουργούς!



«Αν οι κυβερνήσεις δεσμεύονται απολύτως από τις αποφάσεις των κοινοβουλίων, χωρίς να έχουν φροντίσει να κρατήσουν για τον εαυτό τους ένα περιθώριο διαπραγμάτευσης, τότε η διάλυση της Ευρώπης θα αποτελεί πιο πιθανή εξέλιξη από την περαιτέρω ενοποίησή της» 

Αυτά και άλλα πολλά λέει στο Σπήγκελ ο σοφός Μόντι. και μας απειλεί ότι θα διαλυθεί η Ευρώπη. Από ενωμένες χώρες δηλαδή θα γίνουν νησιά και ανάμεσα θα περνάει η Μεσόγειος, η Βόρεια θάλασσα και ο Ατλαντικός. Τέλειο το βρίσκω.

«Οι εντάσεις που μας συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια φέρουν ήδη μία ψυχολογική προδιάθεση διάλυσης της Ευρώπης» δηλώνει ο κ. Μόντι σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «DER SPIEGEL». Προειδοποιεί: «εάν το ευρώ αρχίσει να προκαλεί αποξένωση μεταξύ των Ευρωπαίων, τότε θα καταστραφούν και τα θεμέλια της ευρωπαϊκής ενοποίησης»
Τελικά είχαμε λάθος άποψη για τον Μόντι. Ψυχολόγος είναι και όχι τραπεζίτης ο άνθρωπος.
Είπε επίσης ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να ακούν τα κοινοβούλια..αλλά όχι εντελώς. Πρέπει λέει "να τα διαπαιδαγωγούν" κιόλας. Οι προθέσεις φανερές νομίζω. Να ξεφορτωθούμε εντελώς τη δημοκρατία. Προσοχή, λερώνει!

Τι άλλο θα ακούσουμε αν δεν  τους αποτελειώσουμε πριν μας αποτελειώσουν αυτοί.

Λευτεριά στους τραπεζίτες Πρωθυπουργούς και τις κυβερνήσεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου