Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Δημοσκόπηση: 77% δυσαρεστημένοι...

Για να μην ξεχνιόμαστε και για να δημιουργούμε προεκλογικό κλίμα σαν "παράγοντες αποσταθεροποίησης και υπονομευτές της ευρωπαικής πορείας της χώρας που είμαστε", επανερχόμαστε με ολίγη...δημοσκόπηση.
Πρόκειται για την VPRC που δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και το 77% δσαρεστημένους ήδη από την "Ελτροικα " ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!
Που να αρχίσουν κι οι ανακοινωσεις...στρατιές οι κοψοχέρηδες.
Πάντως άκουγα χθες τον Μπάμπη στο ΣΚΑΙ που έλεγε ότι εδώ που τα λέμε οι Ελληνες όταν ψ'ηφιζαν μάλλον ήξεραν τι έκαναν κι ας παριστάνουν τώρα ότι ξεγελάστηκαν.
Δεν πρεπει να έχει και πολύ άδικο. Τι πίστευαν δηλαδή; Οτι θα πήγαινε ο Αντώνης στη Μέρκελ και θα της έκανε τα μούτρα κρεας; Δεν το νομίζω να το νόμιζαν. Πολύ κάλπικο θαταν τετοιο νόμισμα

Ας δούμε όμως τι λέει η δημοσκόπηση:
(Από το news247.gr)

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, για λογαριασμό της εφημερίδας "Η Ελλάδα Αύριο", το 64% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 17% θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει στη σωστή.


Όσον αφορά την ερώτηση "ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνονταν βουλευτικές εκλογές", τα αποτελέσματα είναι τα εξής.
ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
Ν.Δ. 16,0%
ΠΑΣΟΚ 5,5%
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 5,0%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5%
ΔΗ.ΜΑΡ. 4,0%
ΚΚΕ 3,5%
ΔΗΜ.ΞΑΝΑ 1,0%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 21,4%
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ-ΑΠΟΧΗ 15,1%
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 6,0%


Ακόμη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 61% των ερωτηθέντως θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι ασυνεπής και το 23% συνεπής.


Σε ποσοστό 81% θεωρεί βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα πάρει νέα μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων, έναντι 9% που λέει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και 4% που λένε "εξαρτάται".


Το 44% θεωρεί ότι δεν υπάρχει πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έναντι 43% που θεωρεί ότι υπάρχει.


Το 77% δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση έναντι 16% που δηλώνει ικανοποιημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου