Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Μοίρασαν τρόφιμα και "ανθρωπιστικό" φασισμό

Μοίρασε τρόφιμα χθες η "καλή" Χρ.Αυγή που νοιάζεται για το λαό στο Σύνταγμα. Μπροστά-μπροστά οι βουλευτές του κόμματος κι αν το μυαλό κανενός πάει στην άγρια και άμεση "τοις μετρητοίς" πολιτική εκμετάλλευση, να τον φάει το μαύρο σκοτάδι αφού δεν μπορεί να δεί την 'ανθρωπιά" των παιδιών με τα μαύρα και τις γαλανόλευκες. Φυσικά η διανομή έγινε μόνο σε έλληνες, αφού εννοείται ότι οι "άλλοι' δεν είναι ανθρωποι.
Το σοβαρό της υπόθεσης είναι ότι συγχρόνως το "κακό συστημα" έσπευσε να απαγορεύσει το μοίρασμα (περιέργως για πρώτη φορά) γνωρίζοντας βέβαια ότι απαγορευοντας κάτι το κάνεις αμέσως γοητευτικό και αξιοπρόσεκτο. Ετσι έδωσαν ένα χεράκι στο να μπεί η Χ.Α. "στις καρδιές των φτωχών" ακολουθώντας γνωστές πατέντες  άλλων ένδοξων εποχών.
Το γελοίο τέλος ήταν η ανακοίνωση της Χ.Α. που έκανε επίθεση " στο διεφθαρμ'ενο σύστημα εξουσίας" που υποτίθεται πως μάχεται η "ανθρωπιστική" αυτή οργάνωση "καλών παιδιών".

Το κακό είναι ότι στρατιές αφελών και ηλιθίων πιστεύουν σε όλα αυτά τα γελοία και προσχεδιασμένα σκηνικά. Το χειρότερο ότι τις συνέπειες θα τις πληρώσουν πρώτοι άλλοι που ουδεμία σχεση θελουν να έχουν φυσικα με το φασισμό της Χ.Α. και της πραγματικής εξουσίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου