Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Α.Παπαρήγα: "Οσο ελεύθεροι και να ναι οι εθνικοί δρόμοι όταν ο λαός πειναει... αργά η γρήγορα η κυβέρνηση θα πληρώσει ακριβά"- Η Α.Π στις 12 στα μπλόκα

Η Αλέκα Παπαρήγα σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα αγροτικά μπλόκα στη Λάρισα. Η παρουσία της ΓΓ του ΚΚΕ έχει εκτός από συμβολισμό και πραγματική σημασία. Στις 11 η ΓΓ έδωσε συνέντευξη τύπου στη Λάρισα.

Το βίντεο από το 902.gr



Στο μπλοκο της Νίκαιας(βίντεο)902.gr





Κουράγιο και δύναμη από τη συμπαράσταση κι αλληλεγγύη στον αγώνα τους

Δικός τους αγώνα θεωρούν τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς οι εργαζόμενοι της περιοχής, όπως δηλώνεται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, το οποίο έχει καλέσει τα εργατικά σωματεία και της λαϊκές επιτροπές αγώνα να σταθούν, αγωνιστικά, στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΛ, ανάμεσα στα άλλα, επισημαίνει: «Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας της εργατικής τάξης, ενάντια στην βάρβαρη ταξική πολιτική με αντιμονοπωλιακούς στόχους πάλης και αιτήματα, με αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να έχουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου. Το "όλοι για έναν και ένας για όλους" ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα.»

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι ανακοινώσεις εργατικών σωματείων, ενώ καλέσματα εργατικής αλληλεγγύης στην πάλη των αγροτών απευθύνουν οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ στους Θεσσαλικούς νομούς.(902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου