Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Και ... 7 οχήματα

Συμπάσχουν με το λαό. Υποφέρουν μαζί του. Καταλαβαίνουν τον πόνο του φτωχού και του άνεργου!!
Με 15 ακίνητα, 7 οχήματα και καταθέσεις εκατομυρίων...
Πως αντέχουν τόσο πόνο οι Δούκες της πολιτικής;
Το άρθρο από το Ριζοσπάστη


Και ... 7 οχήματα
Οι κομμουνιστές μια ζωή, ασχολούνται -και κάνουν πάρα πολύ καλά- με την ουσία των προτάσεων που διατυπώνει ο κάθε παράγοντας, ξεπερνώντας -κάνοντας επίσης πολύ καλά- τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά. Ομως, για να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, πρέπει να πούμε ότι το σύνολο των παραγόντων που αναλίσκονται στην εκπόνηση σχεδίων που ανεξάρτητα από την ονομασία τους οδηγούν στον εξανδραποδισμό των εργαζομένων, έχουν όλοι τους ένα κοινό. Είναι πλούσιοι. Πολύ πλούσιοι. Εχουν μεγάλα εισοδήματα. Πολύ μεγάλα εισοδήματα.



Ε, αυτός ο Δούκας, για παράδειγμα, που προτείνει εθελοντική και τζάμπα εργασία για εκατομμύρια άνεργους, για εκατομμύρια οικογενειάρχες που δεν έχουν τα μέσα ούτε για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τούτες τις μέρες, προτείνει δωρεάν απασχόληση για τους πολλούς, προφανώς για να μπορεί η κοινωνία να διατηρεί τα δικά του εισοδήματα στο ύψος που είναι. Γιατί την ώρα που αυτός κάθεται δίπλα στο τζάκι του και γράφει επικήδειους για την εργατική τάξη, ο χρόνος δουλεύει και γι' αυτόν και για τους ομοίους του.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι σε «πόθεν έσχες» που έχει καταθέσει ο εν λόγω σωτήρας των ανέργων, υπάρχει χρονιά που το εισόδημά του έφτασε τα 524.000, κατέχει τουλάχιστον 15 ακίνητα, διαθέτει μετοχές κάποιων εκατομμυρίων σε επιχειρήσεις και διατηρεί κάπου 7 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου