Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

"Το ΚΚΕ επιτίθεται στους διαφωνούντες" και άλλα βαρετά

Den paizontai!
Ολος ο αστικός τύπος, βρίσκοντας έτοιμο "πολεμικό υλικό" από τις γνωστές πηγές, επιτίθεται στο ΚΚΕ εν'όψει συνεδρίου με αιχμή τους "διαφωνούντες".
Το ΚΚΕ επιτίθεται στους διαφωνούντες λένε!

Δηλαδή όταν οι "διαφωνούντες" "επιτίθενται" στο ΚΚΕ (που σε άλλες περιπτώσεις έγινε καλοπροαίρετα και σωστά, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έγινε με εντελώς λάθος τρόπο) είναι όλα καλά. Και πράγματι αφού φυσικά δε γίνεται να μην υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον πιο ζωντανο, τον πιο μαζικό και πιο ενεργό πολιτικό χώρο.
Οταν όμως τα στελέχη του ΚΚΕ (και από την ΚΕ ή το ΠΓ αλλά και άλλα μέλη και στελέχη) απαντούν, με τρόπο αναλογο με την περίπτωση, τότε "ο Περισσός επιτίθεται κλπ."
Σε κάθε περίπτωση πάντως όλο αυτό κατά τη γνώμη τους δεν είναι  προσυνεδριακός διάλογος, είναι ..."πόλεμος"!

Βέβαια όλα αυτά είναι απόδειξη ότι όλα τα γνωστά περί "μονολιθικού ΚΚΕ", "στρατοπεδικού κομμουνισμού", "προβάτων" κ.α. ωραία που λέγονται για να δε'ιξουν την "αγάπη" κάποιων προς το ΚΚΕ δεν έχουν καμιά  βάση, αφού όλες οι διαφορετικές απόψεις, που φυσικά υπάρχουν, ακόμη κι όταν ήταν και θεωρητικά αστήρικτες και λάθος, ακομη κι όταν ήταν με λάθος τρόπο ειπωμένες, φιλοξενήθηκαν ανοιχτά και παρουσιάστηκαν από το "Ριζοσπάστη".
Επειδή λοιπόν αυτό έκλεισε στόματα κι αφαίρεσε επιχειρήματα, οι "φίλοι" αναγκάστηκαν να αλλάξουν ρεπερτόριο. Το χιτ τους τώρα είναι αυτό. Το ΚΚΕ επιτίθεται, βρίζει, τα χώνει κλπ. κλπ. στους διαφωνούντες.
Συνηθισμένα πραγματα. Ας το ψάξουν λίγο περισσοτερο γιατί αυτό το βαρεθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου