Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Με τον παλιό γνωστό και δοκιμασμένο τρόπο...

Περί Πάχτα η συζήτηση, που γυρνάει ο άθλιος τα κανάλια λέγοντας πως η επένδυση χρυσού πρέπει να γίνει για να ...σωθεί το περιβάλλον!!

Μετά τη χθεσινή φρίκη των δακρυγόνων που έπεσαν στην αυλή του σχολείου της Ιερισσού, σήμερα η ένταση μεταφέρθηκε στις οθόνες.
Πρωί πρωί στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Τ.Χατζής ρωτά τους κατοίκους στην Ιερισσό, που λένε ότι ο Πάχτας δεν εκφράζει τίποτα στην περιοχή και "δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του εκεί", πως έγινε και εκλέχτηκε δήμαρχος Αριστοτέλη.

Μα πως αλλιώς; Με τον αιώνιο γνωστό τρόπο.
Τάζοντας θέσεις δουλειάς σε όλη την περιοχή σε μια δύσκολη περίοδο.
Ο Πάχτας, γνωστός από παλιά για πολλά και διάφορα, έχει μοιράσει αιτήσεις πρόσληψης σε όλο τον κόσμο εκεί. Λες και το να κάνεις μια αίτηση σημαίνει κάτι.
Ξέροντας ότι στην προηγούμενη μάχη της Ολυμπιάδας το '90-2000, όλα χάθηκαν γιατί η "επένδυση" της ΤVX Gold απασχολούσε μόνο 4 κατοίκους της Ολυμπιάδας, τόσοι θα προσλαμβάνονταν στο εργοστάσιο επεξεργασίας που θα κατέστρεφε το χωριό(!), άλλαξε τροπάρι.
Τωρα μοιράζουν προσλήψεις και ελπίδες σε όλους και ο κ.Πάχτας είναι ο πιστός τους αντιπρόσωπος.

Πως το λένε αυτό το πράμα... ρουσφέτι; Δε θυμάμαι...

Η απάντηση που έδωσε πάντως ο εκπρόσωπος των κατοίκων ήταν ότι έτσι κι αλλιώς ο κ.Πάχτας δεν ψηφίστηκε από τους 3 μεταλλευτικούς Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου