Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Σόιμπλε: Μεγάλοι και σίγουροι!

Οι πολιτικοί που κυβερνούν κάθε χώρα είναι το πολιτικό προσωπικό της εκάστοτε εξουσίας.
Για να μη μπερδευόμαστε με μεγάλα λόγια, είναι απλά ότι είναι ένας πωλητής σε μιά επιχείρηση, σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί. Κάνει τη δουλειά και βγάζει το ψωμί του. Αν δεν κάνει τη δουλειά απολύεται και τον αντικαθιστά κάποιος πιο κατάλληλος,
Οταν τους βλέπετε σε περιοδείες σε άλλες χώρες για παράδειγμα ή σε διάφορα συνέδρια, συνδιασκέψεις κλπ. αυτό που κάνουν είναι να ενδιαφέρονται για το πως θα πουλήσουν τα προϊόντα των αφεντικών τους, των ιδιοκτητών του μαγαζιού δηλαδή.

Αυτό έκανε σήμερα και ο κ.Σόιμπλε. Άρπαξε την ευκαιρία και με αφορμή όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, αλλά και τις ανάγκες που δημιουργούνται για το μαγαζί όπου είναι αυτός υπεύθυνος, είπε τα αυτονόητα.
"Μην εμπιστεύεστε τα λεφτά σας σε επικίνδυνα μικρομάγαζα" σαν αυτό της Κύπρου, αλλά και όσα άλλα μπορεί να έχουν ρίσκο, αλλλά φέρτε τα  σε μας που είμαστε μεγάλοι και σίγουροι"
Ποιος δεν ξέρει ότι και οι Γερμανικές τράπεζες έχουν τρομερά προβλήματα, μεγαλύτερα μάλιστα από πολλούς άλλους. Κάποιος πρέπει λοιπόν να κάνει το σωστο μάρκετινγκ και γι αυτές και να πουλήσει τα προιόντα τους,

Στην "ξύλινη γλώσσα" που κάτι τέτοια τα ορίζει με ακρίβεια, και γι αυτό την καταριέται ο καπιταλισμός, αυτό λέγεται και ενδοκαπιταλιστικός ανταγωνισμός ή και όξυνση του ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου