Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν επιτρέπουν την έξοδο σε «κλούβες» Αστυνομικοί απέκλεισαν τη σχολή των ΜΑΤ στου Γουδί


το ΒΗΜΑ


Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αστυνομικών που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες περικοπές στις αμοιβές τους. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ομάδα αστυνομικών απέκλεισε την κεντρική πύλη στη σχολή των ΜΑΤ στου Γουδί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι «κλούβες» των ΜΑΤ που πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Θεσσαλονίκη για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στις 12:00 και στις 13:30 τα προεδρεία των Ομοσπονδιών θα έχουν συναντήσεις στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ενώ στις 17:30 το απόγευμα ένστολοι πρόκειται να συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Οι εκπρόσωποι των ενστόλων ανέφεραν ότι ζητούν από τον κ. Σάμαρα να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να μην προχωρήσει σε περικοπές.



Όπως τονίζουν, οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται ήδη σε τραγική κατάσταση και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως οι περικοπές θα έχουν αντίκτυπο και στην εργασία τους.Σύμφωνα με τους ίδιους, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας δεσμεύθηκε πως θα τους απαντήσει σήμερα, Πέμπτη, για το εάν και πότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

1 σχόλιο:

  1. ΟΚ, ειμαι κακια! Το ξερω ακουγεται πολυ ασχημο, αλλα ειλικρινα αυτο που μου ερχεται ειναι να κατεβουμε εμεις και να τους ριξουμε χημικα και πετρες και γκλομπο στο κεφαλι! Γιατι οταν διαδηλωνουν εκεινοι ειναι ολα ΟΚ, οι κλουβες ακινητες και δεν ανοιγει ρουθουνι, μονο αυτοι εχουν αυτο το δικαιωμα! Οταν διαδηλωνει ο απλος κοσμος ομως τοτε δεν ξερουν να κρατανε μακρια τις κλουβες, ξερουν να ανοιγουν κεφαλια και να μας κανουν χημικο πολεμο, ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ουσιων!
    Το διαβαζω και εγω η ιδια δεν το πιστευω οτι νιωθω ετσι, αλλα αυτο εχουν καταφερει ολοι τα τελευταια χρονια, να ειναι οι διαφορετικες ομαδες ανθρωπων απεναντι και οχι διπλα διπλα, οχι αλληλεγγυοι! Και πες μου εσυ τωρα, ΠΩΣ να νιωσω αλληλεγγυη απεναντι σε αυτους που περυσι το καλοκαιρι εστειλαν τοσο κοσμο στα νοσοκομεια; ΠΟΥ ηταν οταν επρεπε να μας στηριξουν, γιατι δεν βγηκαν μαζι μας; Γιατι επρεπε να αγγιξουν τους ιδιους οι περικοπες για να ξεκουνηθουν; Γιατι ΠΟΤΕ καμια συντεχνια δεν στηριζει τις υπολοιπες εκτος αν θιχτει και η ιδια για αυτο!!!! Γιατι ετσι μαθαμε και ετσι κανουμε ακομα! ΟΛΟΙ!!!!!! Θα μου πεις εντολες ακολουθουσαν...και τωρα; δεν παραβαινουν εντολες; Η μηπως το κοινο καλο, οι ανθρωπινες ζωες δεν θα επρεπε να ειναι πανω απο τις εντολες παντα και παντου;;
    Συγνωμη για το παραληρημα, αλλα δεν μπορουσα να συγκρατησω τις αντικρουομενες σκεψεις μου!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή