Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΤΟ: Με συνθήματα κατά των κομμουνιστών η Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά!..


press-gr   Κρατώντας ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός τους, παρατεταγμένοι σαν στρατός, και φωνάζοντας συνθήματα, όπως:«Αλήτες – φονιάδες – κομμουνιστές», «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», «ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά», «αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή» έφτασε σήμερα το πρωί στον Μεγαλά πολυπληθής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής για το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα.
Χαιρετισμούς απηύθηναν εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων ο Χρήστος Μπένος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε για καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς και είπε ότι αυτές τις γιορτές η Χρυσή Αυγή θα τις κάνει εθνικές.

Σχόλιο εδώ και τώρα: Αυτό το  «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά» είναι μες τη λατρεία της νομιμότητας και δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο στόχος των "παιδιών με τις σημαίες". 
Κάποιοι λοιπόν ακονίζουν ολοφάνερα σε κοινή θέα τα μαχαίρια,  ενώ κάποιοι άλλοι δεν τόχουν βέβαια σκοπό να γυρίσουν και το άλλο μάγουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου