Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Π. Φιλιππίδης: Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις!

cosmo.gr
Για τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.


Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές χωρίς να αποκαλύψει με ποια παράταξη θα κατέβει.



"Δεν με εξέπληξε καθόλου η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή", είπε αρχικά ο ηθοποιός στο περιοδικό Glam και συνέχισε: "Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι".

Σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη το ελληνικό κράτος δεν παρέχει ασφάλεια στους πολίτες ενώ η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη σε αυτά που λέει.

"Είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις", ανέφερε.

Για την απόφαση του Γιάννη Μπέζου και του Παύλου Χαϊκάλη να κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές που πέρασαν, ο ηθοποιός σχολίασε: "Η υποψηφιότητα είναι προσωπική και σοβαρή απόφαση. Ο καθένας μπορεί να πολιτευτεί αν το θέλει. Οπότε, ναι, καλά έκαναν. Ιδιαίτερα ο Γιάννης έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από κάποιους επαγγελματίες πολιτικούς. Ο Παύλος, επίσης, έχει αποκτήσει ένα νέο πάθος με αυτή την ιστορία".

Όσο για εκείνον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική. "Θα δείξει στις επόμενες εκλογές", κατέληξε.

Σχόλιο ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ : Ελπίζω να υπάρχει κάποιο λάθος αλλά το είδα σχεδόν παντού με τα ίδια ακριβώς λόγια. Εχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση που έχει καλά λόγια για όλους με κάποιο τρόπο. Ακόμα και για τη Χρ.Αυγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου