Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΜΑΤωσαν τα σωματεία του ΠΑΜΕ-Άγριο ξύλο ξαφνικά στη Σταδίου (ΦΩΤΟ)


Το μίσος ενάντια στο ταξικό κίνημα και όποιον σηκώνει κεφάλι άστραψε πριν λίγο στη Σταδίου!
Πολλά σωματεία που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ, με το σωματείο Οικοδόμων μπροστά έκανε εκείνη την ώρα κινητοποίηση ενάντια στην ανεργία ανεβαίνοντας τη Σταδίου. Η πορεία σταμάτησε στο υπουργείο Εργασίας ζητώντας να συναντήσουν οι εκπρόσωποι των σωματείων τον Υπουργό. Δεν υπήρχε ούτε κλητήρας για να μας δεχτεί!
Η πορεία συνέχισε  προς το Οικονομικών φθάνοντας στην κορδέλα που είχαν απλώσει τα ΜΑΤ στην Κολοκοτρώνη. Και τότε άρχισε η επίθεση και οι μάχες σώμα με σώμα.
Ρόπαλα και χημικά έδειξαν για άλλη μια φορά το πρόσωπο της "Δημοκρατίας" που όχι μόνο δε δίνει δεκάρα για το λαό αλλά με μεγάλο ζήλο κι ευχαρίστηση σπάει κεφάλια ανέργων και φτωχών εργαζόμενων για λογαριασμό της τάξης που ζητούν τα μονοπώλια για να κάνουν τις δουλειές τους με ηρεμία την ώρα που πάνω 1,5 εκ. άνεργοι έχουν χάσει τα πάντα.








Αυτή την ώρα η συγκέντρωση εξακολουθεί να βρίσκεται στη Σταδίου στο ύψος της Κολοκοτρώνη ενώ κι άλλος κόσμος αναμένεται να φτάσει εκεί.
Από τις ροπαλιές δε γλύτωσε ούτε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπ.Αγγουράκης ενώ δεν είναι λίγοι οι τραυματίες

2 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΑ Δ.Ι.Α.Σ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟΡΗΣΑΝ... ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΠΑΜ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΡΙΓΥΡΟ. ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ <>, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ <>ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ 27 ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΝΑ ΣΑΡΩΣΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...! ΑΛΛΑ.... ΞΕΧΑΣΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ... ΣΕ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Σ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΕΙΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή