Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κλείνει σήμερα τα διόδια το ΠΑΜΕ


Κατάληψη στα διόδια όλης της χωρας κάνει σημερα το ΠΑΜΕ.
Σύνθημα του η κατάργηση των  όλων των διοδίων. Θυμίζουμε τη διάταξη που είναι σε συζήτηση στη Βουλή και μιλάει για φυλάκιση 3-6 μηνών για τους αταληψίες διοδίων.

Αν'αμεσα σε άλλα στην ανακοίνωση ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ  διαβάζουμε: 
«Οσο η ληστεία σε βάρος των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων μεγαλώνει αυξάνοντας τα διόδια και τις τιμές τους, τόσο πιο προκλητικοί γίνονται. Τώρα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ επιχειρεί με την καταστολή να αντιμετωπίσει τη διαμαρτυρία και λαϊκή πάλη για την κατάργηση των διοδίων. Εχουν καταθέσει τροπολογία στη Βουλή που προβλέπει ποινές φυλάκισης για όσους κλείνουν τα διόδια και βαριά πρόστιμα για όσους δεν τα πληρώνουν!
Κανείς δεν πρέπει να τους φοβηθεί. Αντίθετα, πρέπει να πεισμώσουμε και να τους απαντήσουμε με οργάνωση της πάλης μας, για να αποκρούσουμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και να την ανατρέψουμε. Να τους τιμωρήσουμε με την ψήφο μας στις εκλογές.
Προχωράμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωση του αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς, στον κλάδο, στη συνοικία. Για να βάλουμε τέλος στις θυσίες για την κερδοφορία της πλουτοκρατίας, στην άγρια ληστεία που μας επιβάλλουν κυβέρνηση, μεγαλοκατασκευαστές με τα διόδια, με τα χαράτσια, με τα νέα φορολογικά βάρη που φέρνουν για να αυξήσουν ακόμα πιο πολύ τις φοροαπαλλαγές και τα προνόμια των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών που έχουν συσσωρεύσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια από την εκμετάλλευση των εργαζομένων. Γι' αυτό εκβιάζουν και απειλούν το λαό με καταστροφή, αν δεν υποταχθούμε στα βάρβαρα μέτρα τους και στα ακόμα χειρότερα που θα φέρουν μετά τις εκλογές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου