Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Το εμετικο βίντεο του βρετανικού καναλιού για τη Χρυσή Αυγή



ΤΟ βίντεο που πρόβαλε το βρετανικό chanel 4 που δείχνει όλη τη χυδαιότητα, ωμότητα και βαρβαρότητα που κρύβει μέσα του το φασιστικό σκυλολόι.





Διαβάζουμε στο 902.gr


Ξεχείλισε για άλλη μια φορά η σαπίλα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τη ρατσιστική χολή της και τη συστημική της βία να επιδεικνύεται ξανά εναντίον μεταναστών βιοπαλαιστών αλλά και αγωνιστών του λαϊκού κινήματος. 'Οπως και οι πρόγονοί τους χιτλερικοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι χρυσαυγίτες απειλούν ανθρώπους ότι θα τους γδάρουν το δέρμα, θα τους κάψουν σε φούρνους, θα τους βγάλουν τα δόντια!


Συγκεκριμένα στην προεκλογική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, σπουδαστής σχολής κινηματογράφου φέρεται να πέρασε ένα μήνα κοντά στην οργάνωση μαζεύοντας υλικό για ντοκιμαντέρ. Η κάμερα καταγράφει το στέλεχος της οργάνωσης και υποψήφιο βουλευτή τότε στην Α' Αθηνών, Α. Πλωμαρίτη, να μοιράζει ψηφοδέλτια σε λαϊκές αγορές βρίζοντας αλλοδαπούς αλλά και να συνομιλεί με ομοϊδεάτες του για το θέμα των μεταναστών και τους τρόπους... εξουδετέρωσής τους.


Το βίντεο προβλήθηκε στο βρετανικό κανάλι Channel 4, δείχνοντας τον Πλωμαρίτη και άλλους χρυσαυγίτες στον 'Αγιο Παντελεήμονα να λένε γελώντας ότι «Αν είναι μελαμψοί θα τους ασπρίσουμε. Και μετά θα τους ασπρίσουμε στις κλωτσιές», «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους» και να κάνουμε «τους μετανάστες σαπούνια», «θα τα έχουμε σαπούνια για τα αμάξια και τα πεζοδρόμια» ή ότι με το δέρμα τους «θα φτιάξουμε λαμπατέρ». Εξάλλου σε ερώτηση που κάνουν μεταξύ τους «Τι άλλο θα πάρεις ρε Γιώργο από τους αριστερούς;», δίνεται η απάντηση «τα δόντια θα πάρουμε για κομπολόγια».



Μετά τις αντιδράσεις, το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απόσπασμα του ντοκιμαντέρ για τα περαιτέρω.


Λίγο αργότερα, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ντοκιμαντέρ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Π.Φάκου, ζητώντας να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου (927/1979) και διάπραξη αδικημάτων φυλετικού μίσους σε βαθμό πλημμελήματος.
902



Aκόμη στο Βήμα διαβάζουμε:

"Να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά το βρετανικό κανάλι επέλεξε να το προβάλει την Τρίτη το βράδυ. Ο υποψήφιος βουλευτής που «πρωταγωνιστεί» σ΄αυτό το ντοκιμαντέρ δεν εξελέγη.


Ενα άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής αναφέρει ότι «εάν είναι μελαψοί θα τους ασπρίσουμε πρώτα και μετά θα τους ασπρίσουμε σε κλοτσιές».


Κινηματογραφιστής είναι ο κ. Κ. Γεωργούσης, ο οποίος δήλωσε στο δελτίο του βρετανικού καναλιού ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής που συνάντησε και του επέτρεψαν να τους κινηματογραφήσει ήταν πολύ υπερήφανοι για τη δημόσια έκθεση της δράσης τους. Οι δηλώσεις του κινηματογραφιστή φιλοξενούνται και σε βρετανικές αλλά και σε κυπριακές εφημερίδες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου