Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΠΑΜΕ Κάτω από τα χέρια από τους αγωνιστές συνδικαλιστές


Τη δίωξη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που την ερχόμενη Τετάρτη ξανακάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ύστερα από προβοκάτσια που έστησε ο υπουργός Εργασίας, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και με ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Την Τετάρτη 12 Ιούνη διεξάγεται η δίκη των 35 στελεχών των συνδικάτων (ομοσπονδιών και σωματείων) και του ΠΑΜΕ που είχαν συλληφθεί με την κατηγορία ότι έσπασαν την πόρτα του γραφείου του υπουργού Εργασίας.

Πρόκειται για την προβοκάτσια που επιχείρησε να στήσει ο υπουργός Εργασίας για να συκοφαντήσει τον αγώνα των εργαζόμενων και του ταξικού τους κινήματος για τα μέτρα που σκόπευε να πάρει σε βάρος του δικαιώματος των εργαζόμενων να έχουν σύνταξη αξιοπρεπή, Πρόνοια και Υγεία.

Θυμίζουμε ότι εκπρόσωποι συνδικάτων στελέχη του ταξικού κινήματος και του ΠΑΜΕ είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού ότι το ασφαλιστικό σύστημα έχει δομηθεί στις πελατειακές σχέσεις και όχι με τον ιδρώτα, τις κρατήσεις και το αίμα των ασφαλισμένων.

Τα μέτρα που εξάγγειλε από τότε ο ίδιος ο υπουργός και η κυβέρνησή του, που κατακρεούργησαν παραπέρα συντάξεις, προνομιακά επιδόματα και παροχές δίνουν από μόνα τους απάντηση γιατί επιχείρησε να στήσει την προβοκάτσια ότι δήθεν οι εργαζόμενοι έσπασαν την πόρτα του γραφείου του.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους για μια ακόμα φορά να καταδικάσουν την κυβερνητική προβοκάτσια να απαιτήσουν:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου