Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι αλήθεια;;

To διαβάσαμε στο sofokleousin.gr και μείναμε με ανοιχτό στόμα...
Είναι αλήθεια;

Διατάχθηκε ΕΔΕ(!) για την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο


Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε βάρος της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία προτάσσοντας το όπλο της, συνέλαβε τον 45χρονο που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Η Αγγελική, όπως έχει γίνει γνωστό το όνομά της, από χθες έχει γίνει σύμβολο ανθρωπιάς και καθήκοντος καθώς ήταν η μόνη από την υπόλοιπη ομάδας της ΔΙΑΣ που έσπευσε στον Παύλο Φύσσα όταν έπεσε αιμόφυρτος από το μαχαίρι του ακροδεξιού δολοφόνου και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.
Παρ' όλα αυτά -και όπως ήταν αναμενόμενο- η ΕΛ.ΑΣ. εκτός του ότι της έπαυσε προσωρινά τα καθήκοντά της, διέταξε και ΕΔΕ. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, επισημαίνει ότι η Αγγελική κατηγορείται για αναίτια επίδειξη του υπηρεσιακού της όπλου και πρόκληση ψυχολογικού στρες στον δράστη και μέλος «συγκεκριμένου πολιτικού χώρου».

Στην αστυνομικό επίσης καταλογίζεται απείθεια, καθώς παρενέβη εντολές ανωτέρου αξιωματικού που την διέταξε να μην εμπλακεί στο περιστατικό, παρότι υπήρχαν πολίτες που καλούσαν σε βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου