Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ



«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα χθες το βράδυ στο Κερατσίνι, μετά από ενέδρα θανάτου από συμμορία φασιστών Χρυσαυγιτών.

Τις τελευταίες μέρες οι εφοπλιστές και οι μεγαλοεπιχειρηματίες, έχουν αμολίσει τα μαντρόσκυλά τους στις λαϊκές συνοικίες του Πειραιά, για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.

Στόχος είναι με τη φτώχεια και την ανεργία από τη μία και με τη σιδερένια γροθιά και το μαχαίρι του μπράβου της εργοδοσίας από την άλλη, να δουλεύει ο εργάτης για ένα κομμάτι ψωμί, για να μεγαλώσουν τα κέρδη του αφεντικού.

Μόνη απάντηση η οργάνωση στα Σωματεία μας. Η απομόνωση και η αποκάλυψη του ρόλου των φασιστών. Πίσω από τα ματωμένα μαχαίρια βρίσκονται τα μεγάλα κέρδη που δημιουργούν την ανεργία και τη φτώχεια.

Το δικό μας όπλο είναι η οργανωμένη πάλη μας μέσα από τα Σωματεία μας. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους εργοδότες και τους φασίστες μπράβους τους.



Καλούμε κάθε συνάδελφο να καταδικάσει τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού σε συγκρότημα της Hip-Hop από τη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Πρώτη απάντηση στην επίθεση των φασιστών η συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, Πλ. Νίκης, οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος Κώστας Σταυρόπουλος


Σαπφούς 10 Αθήνα, τηλ.:210.3213694,210.3215246,φαξ :210.3240827

e-mail pmu@pmu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου