Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Πρώτη φορά Αριστερά! .....Όχι για σένα Αχμέτ. Εσύ τον πούλο.


leninreloaded





Μετά τις δηλώσεις του Π. Καμμένου στην ιταλική La Stampa ότι "οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να απωθούνται και να επιστρέφουν στις χώρες τους" και τις δηλώσεις Γ. Πανούση ότι "δεν πρέπει να αφαιρεθεί ο φράχτης στον Έβρο", είχε μείνει, ως φύλο συκής της "φιλομεταναστευτικής" και σφόδρα αντιρατσιστικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης με κορμό σοκολάτα, εεεε...την "Αριστερά", η υπόσχεση χορήγησης ιθαγένειας σε όσους γεννήθηκαν στην Ελλάδα.
Αυτά ως χθες, γιατί σήμερα...



Καμπανάκι Καμμένου σε Τσίπρα: «Κόκκινη γραμμή η ιθαγένεια και ο διαχωρισμός κράτους–Εκκλησίας»


Η σχέση κράτους-Εκκλησίας είναι μια από τις κόκκινες γραμμές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Καμμένος εκφράζει ενστάσεις και για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.




Αν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τις κόκκινες γραμμές που έχουν θέσει, τότε δεν θα το ψηφίζουν, επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.


Οπως είπε ο κ. Καμμένος, όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ θα παίρνονται στο υπουργικό συμβούλιο. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η σχέση Εκκλησίας - Κράτους, καθώς αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για τους ΑΝΕΛ, ο οποίοι εκφράζουν ενστάσεις και για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών.


Τόνισε, πάντως, ότι «αυτή η κυβέρνηση θα είναι μια εθνικά κυρίαρχη κυβέρνηση, η οποία δεν θα διοικείται από email και ξένα κέντρα, αλλά θα εκτελεί τις εντολές του ελληνικού λαού».


Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε, επίσης, ότι έδωσε εντολή για την αποκατάσταση του επιδόματος παραμεθορίου στον Στρατό Ξηράς, ενώ, όπως είπε, θα ξεκινήσει η διαδικασία της μισθολογικής αποκατάστασης στους ένστολους.


Παράλληλα, προανήγγειλε τη διαδικασία ελέγχου όλων των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά προγράμματα, επισημαίνοντας ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και υποσχέθηκε πλήρη διαφάνεια σχετικά με το δημόσιο χρήμα που δίνεται για την ασφάλεια του ελληνικού.


Υποστήριξε ότι υπάρχει παγκόσμιο θετικό κλίμα για να βρεθεί λύση για το χρέος, ενώ για τις σχέσεις με τη Ρωσία εκτίμησε ότι είναι θεσμικές και ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί.


***
Το ιστολόγιο γνωρίζει βεβαίως εκ των προτέρων ότι στα παπάρια τους των "Αριστερών". Τώρα παίζει μπάλα ο Βαρουφάκερ και τριγυρίζει στη μικρή περιοχή για να παστελώσει το γκολάκι στις λούγκρες της ΕΕ με τα μιζανπλί και να ξεφτελίσει και τους φλώροι τους Άγγλοι με τις ζαρτιέρες που κοροϊδεύανε το άγριο και ματσό dress code του παιχταρά (ευτυχώς που έπεσε η Χρυσή Αυγή, φρίκη, φρίκη).


Απλά αναρωτιέμαι τι είδους σημάδι είναι ότι τόση δακρύβρεχτη και αναμφιβόλως εμβριθής αρθρογραφία για δικαιώματα και διαφορετικότητες σε "Αυγές", Red Notebook και τα τοιαύτα, τόσες ρε παιδί μου υπερευαίσθητες και διεθνιστικές αριστερές ψυχές μας άφησαν χρόνους, έρμους και μοναχούς σα μετανάστες τόσο γρήγορα.


Ψέματα, ούτε αυτό αναρωτιέμαι. Έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να έχω τέτοιου είδους απορίες.


Πρώτη φορά Αριστερά!


(Όχι για σένα Αχμέτ. Εσύ τον πούλο. Στα διάλα από δω χάμω, μας φορτωθήκατε κι εσείς, Τουρκόγυφτοι, δε μας φτάνουν τα προβλήματά μας!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου