Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Προς τον συντάκτη της "Αυγής" κο Πέτρο Κατσάκο

Lenin reloaded


Αγαπητέ κύριε Κατσάκο,


Πληροφορούμαι ότι σε ανάρτησή σας στο facebook κατακεραυνώσατε την κυρία Μακρή για την αήθη και χυδαία συκοφαντία της κατά του ΚΚΕ και των εργαζομένων στην Κόκα Κόλα με τα ακόλουθα λόγια:


Λίγα λόγια προς την κ. Ραχήλ Μακρή αλλά και προς αυτούς που έσπευσαν να αναπαράγουν άκριτα και αλόγιστα μια διαφημιστική καταχώρηση της 3Ε στον Ριζοσπάστη από το καλοκαίρι του 2012, έναν χρόνο πριν η εταιρεία κλείσει το εργοστάσιο στη Θέρμη Θεσ/νίκης και όχι στο Πλατύ (εκεί είναι το εργοστάσιο της ΕΒΖ κ.Μακρή). Λοιπόν, μικροκομματικά παιχνιδάκια στην πλάτη των ανθρώπων που αγωνίζονται για το μεροκάματό τους δεν έχει το δικαίωμα κανείς να παίζει, από όπου και αν προέρχεται. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, για να κάνει το κομμάτι του στα τηλεοπτικά παράθυρα, να δυναμιτίζει τις σχέσεις των απολυμένων της coca cola με κόμματα και εφημερίδες που εδώ και δύο χρόνια στηρίζουν ολόψυχα τον αγώνα τους. Κανείς νεόκοπος υπερασπιστής των ταξικών αγώνων δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την αυτονομία αυτού του μοναδικού κινήματος που στηρίζεται μεν αλλα ξεπερνά τα όρια των κομμάτων της Αριστεράς. Ότι έχουμε καταφέρει δύο χρόνια τώρα όσοι προσπαθούμε να στηρίξουμε τον αγώνα αυτών των ανθρώπων κόντρα στην αγορασμένη σιωπή των συστημικών ΜΜΕ δεν μπορεί να τα ακυρώσει μια τηλεοπτική κορώνα. Κύριε Κατσάκο, σας συγχαίρω για την ηθική και τίμια στάση σας, παρά το γεγονός ότι ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Αναμένω βεβαίως άμεσα την παραίτησή σας από την εφημερίδα στην οποία είστε συντάκτης, ώστε τα λόγια σας να αποκτήσουν και έμπρακτη αξία. Καθώς, φυσικά, ήταν η εφημερίδα στην οποία είστε συντάκτης που προώθησε την χυδαιότητα για την οποία τόσο ορθολογικά και πειστικά δηλώνετε την απαξία σας. Είμαι βέβαιος ότι αυτό έγινε εν αγνοία σας, και ότι σας προσβάλλει προσωπικά. Ο δρόμος της τιμής μετά από κάτι τέτοιο είναι σαφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου