Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μπαλτάκος: Βαράω προσοχή σε όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με γοητεύει.

Το διαβάσαμε στο σάιτ  NEWS 247
και φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

"Είπα ότι βαράω προσοχή σε όσα κάνει η παρούσα κυβέρνηση, γιατί το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας, της εθνικής υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας χάνεται ή αποκαθίσταται μέσα σε δευτερόλεπτα. Εκείνο λοιπόν που συμβαίνει τώρα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που με συγκινεί και με ανάγκασε να προβώ σε δηλώσεις - ανεξάρτητα από τί θα πετύχουν και τί όχι - είναι ότι δεν έχει σημασία αν είσαι Δεξιός ή Αριστερός. Αυτή τη στιγμή παίζει μπάλα η Ελλάδα και μόνο. Δεν είναι θέμα κομμάτων. Εάν δηλαδή κάνει ένα καλό ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ. Σημασία έχει ότι οι κινήσεις αυτές αποκαθιστούν την εθνική αξιοπρέπειά μας. Μπροστά λοιπόν σε τέτοιες κινήσεις, όπως αυτές των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βαράω προσοχή".
 "Είτε είναι ο Βαρουφάκης, είτε είναι ο Τσίπρας, η πολιτική τους είναι κοινή. Ο Βαρουφάκης εκτελεί απλά μία πολιτική που σαφώς, δεν είναι δική του".

"Είναι μία στάση εντελώς διαφορετική από την αποικιοκρατική στάση της Ευρώπης. Αυτοί νομίζουν ότι όλες οι μικρές χώρες είναι αποικίες τους. Αυτή λοιπόν, την αντίληψη έσπασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα με γοητεύει σαν Δεξιό. Την Ελλάδα όμως αγαπάω. Δεν αγαπάω ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τη ΝΔ, ούτε τον εαυτό μου, ούτε κανέναν. Και όταν λοιπόν υπάρχουν πολιτικοί που συμπεριφέρονται έτσι, ευνοείται η χώρα, ανεβαίνει η αξιοπρέπεια του λαού και άρα, δεν μπορώ να μην στέκομαι με προσοχή ".


Για να μη χανόμαστε ο φιλοχρυσαυγίτης κ.Μπαλτάκος λίγες βδομάδες πριν είχε δηλώσει:
«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω»

Δε βαριέσαι...αφου παίζει μπάλα η ...Ελλάδα ας είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου